Market

Tuya, το νέο μοντέρνο εστιατόριο στην καρδιά της Μυκόνου

Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσεων

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tuya.jpg

Εστιατόριο Tuya Mykonos: Γαλλική μεσογειακή κουζίνα, σεφ διεθνούς εμπειρίας, υλικά προσεκτικά επιλεγμένα και αρχιτεκτονική εναρμονισμένη σε αυτή των Κυκλάδων.

Το Tuya Mykonos είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του μέσα από ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι στη γαλλική μεσογειακή κουζίνα από τις 10 Ιουνίου. Το εστιατόριο υπόσχεται μια εκλεπτυσμένη εμπειρία γεύσεων, χρώματος και μια κομψή ατμόσφαιρα αντάξια των υψηλότερων απαιτήσεων των επισκεπτών από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του.

Ο χώρος είναι απόλυτα ενταγμένος στον παράδεισο των Κυκλάδων, αντανακλώντας πιστά τη διάθεσή του και την αρχιτεκτονική του. Η διεθνής ομάδα του είναι έτοιμη να προσφέρει το καλύτερο σε όλα, από την ποιότητα των υλικών μέχρι τις άψογες τεχνικές μαγειρικής. Το υπέροχο άρωμα και η γεύση κάθε πιάτου είναι δύο από τα διακριτικά στοιχεία που συναντάμε στο Tuya Mykonos και ο λόγος που κάθε πελάτης ξέρει από την αρχή ότι θα επισκεφθεί ξανά το εστιατόριο.

Το μυστικό έγκειται τόσο στη διεθνή εμπειρία των σεφ όσο και στα υλικά της κουζίνας που προέρχονται από προμηθευτές που περνούν από ένα αυστηρό σύστημα ελέγχου, το οποίο περιλαμβάνει τουλάχιστον δέκα κριτήρια. Το μενού του Tuya Mykonos περιλαμβάνει νόστιμα ορεκτικά (ταρτάρ τόνου, σερβιρισμένο με μαύρη τρούφα, τραγανό κατσικίσιο τυρί, σερβιρισμένο με παντζάρι και τραγανά καραμελωμένα καρύδια, escargots a la bourguignonne), εκλεκτά κυρίως πιάτα (tagliolini με αστακό, rib-eye steak και διάσημα είδη ψαριών, προσεκτικά επιλεγμένα και ελεγχόμενης προέλευσης), αλλά και ντελικάτα επιδόρπια (Soufflé au Chocolat Noir, ραβιόλια φουντούκια-Gianduja με βερίκοκα). Το επίκεντρο της δημιουργικότητας βρίσκεται στο μενού του μπαρ, μέσα από τα Signature Cocktails με πρωτοποριακή όψη - Duck'n'Roses, Asia to Go, La Diva ή El Flamingo.

Η εμπειρία του Tuya ξεπερνά τα ορεκτικά πιάτα και τα μοντέρνα ροφήματα. Εναρμονισμένο στη θαυμάσια αρχιτεκτονική των Κυκλάδων μέσω των πλούσιων αμπελιών Μπουκαμβίλιας και της τοπικής διακόσμησης, αλλά και εξατομικευμένο με μια κομψή πέργκολα που ενισχύει την κομψή ταυτότητα του εστιατορίου, το νέο εστιατόριο είναι απλά το μέρος που πρέπει να βρεθείτε στη Μύκονο.

Ως μέρος ενός μεγαλύτερου ομίλου εστιατορίων, το Tuya Mykonos είναι το 3ο εστιατόριο που ανοίγει στην Ευρώπη, στις 10 Ιουνίου 2022. Το πρώτο εγκαινιάστηκε στη Βιέννη, το 2019, κοντά στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Το επόμενο βήμα της Tuya θα είναι το άνοιγμα του 4ου εστιατορίου στο Μιλάνο, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

www.tuya.gr, Facebook: www.facebook.com/tuyamykonos, Instagram: www.instagram.com/tuyamykonos/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ