Market

Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Στο πλαίσιο σταδιακής εξόδου από την πανδημία, ο οργανισμός συγκεντρώνει ακόμη περισσότερες δυνάμεις και πόρους

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και διπλασιάζει τις εκπληρωμένες ευχές.

Στο πλαίσιο σταδιακής εξόδου από την πανδημία και τους περιορισμούς – υγειονομικούς και άλλους που μας επέβαλε – ο οργανισμός συγκεντρώνει ακόμη περισσότερες δυνάμεις και πόρους, ώστε συντονισμένα να διπλασιάσει τις ευχές των παιδιών που θα εκπληρωθούν τους επόμενους μήνες.

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας γιορτής για όλα τα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή και στόχος του οργανισμού είναι να μειώσει τις ευχές των παιδιών που είναι σε αναμονή περισσότερο από 1 χρόνο λόγω covid.

Στην προσπάθειά του αυτή επικεντρώνεται και ο φετινός περίπατος του οργανισμού στην Αθήνα, το Walk For Wishes 2022, που επιστρέφει ως «επιταχυντής» ευχών, στις 7 Μαΐου. Έπειτα από 2 χρόνια διεξαγωγής του ηλεκτρονικά, με χαρά αλλά και συγκίνηση, νεράιδες και ξωτικά, οικογένειες ευχής και εθελοντές επιστρέφουν, σε έναν μαγικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που θα ανακοινωθεί σύντομα. Όλοι μαζί θα βαδίσουν στα βήματα της 1ης ευχής, του Chris, και θα δώσουν μαζί δύναμη στα παιδιά ευχής. Ο περίπατος θα κρύβει εκπλήξεις και το κοινό θα ζήσει τη μαγεία της εκπλήρωσης μίας ευχής.

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε στο έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και εσείς, μπορείτε να κάνετε μία δωρεά στοdonate.makeawish.gr/. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το makeawish.gr και να μάθετε περισσότερα για τις ευχές της Ρεβέκκας, του Βασίλη, του Κυριάκου και του Μετίν, 4 εκ των 200 και πλέον παιδιών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους.