Market

Barilla Hellas: δίπλα στους συνανθρώπους και τις ημέρες του Πάσχα

Με αφορμή την εορτή του Πάσχα, προχώρησε σε δωρεές τροφίμων μέσω συνεργασίας με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε».

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2022.04.21_barilla_hellas.jpg

Πολύτιμη δωρεά της Barilla Hellas στην οργάνωση «Μπορούμε» στα πλαίσια των εορταστικών ημερών του Πάσχα.

Η Barilla Hellas, με αφορμή την εορτή του Πάσχα, προχώρησε σε δωρεές τροφίμων μέσω συνεργασίας με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε» και οι οποίες κάλυψαν συνολικά επισιτιστικές ανάγκες 6 κοινωνικών φορέων που υποστηρίζει το «Μπορούμε», όπως κοινωνικά παντοπωλεία, τράπεζες τροφίμων, σύλλογοι και δομές στήριξης.

H Barilla Hellas βρίσκεται πάντα με συνέπεια δίπλα στην κοινωνία πραγματώνοντας το αίσθημα της προσφοράς προς όλες τις κοινότητες, συμμετέχοντας παράλληλα ενεργά στην μάχη για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού στην Ελλάδα. Με κύριο όχημα τη φιλοσοφία της εταιρίας για παροχή θρεπτικών γευμάτων, προσέφερε στους συνανθρώπους μας στα πλαίσια της παραπάνω δράσης, συνολικά 2 τόνους προϊόντων που αφορούν έτοιμες σάλτσες και προϊόντα αρτοποιίας (μπισκότα, φρυγανιές).

Με αίσθημα αλληλεγγύης, η Barilla Hellas, υποστηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ελληνική κοινωνία και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα σε ευάλωτες ευπαθείς ομάδες, αποσκοπώντας σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ