Market

Coffee Qubes: απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ

Σε μια κορεσμένη αγορά ήρθε η Coffee Qubes να ταράξει τα νερά.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Coffee Qubes. Καφές με παγάκια από καφέ.
Σε μια κορεσμένη αγορά ήρθε η Coffee Qubes να ταράξει τα νερά.

Coffee Qubes: Freddo με παγάκια από καφέ, απόλαυση που δεν τελειώνει ποτέ.

Κι όμως ο καφές ξανασυστήνεται και σερβίρεται σε παγάκια από καφέ. Σε μια κορεσμένη αγορά ήρθε η Coffee Qubes να ταράξει τα νερά.

«Όλα ξεκίνησαν από ένα όνειρο, να κάνουμε έναν καφέ διαφορετικό, τόσο μοναδικό όσο εσείς. Για να απολαμβάνετε κάθε μέρα έναν καφέ που δεν τελειώνει ποτέ».

Ο κρύος καφές έχει 2 σημαντικά στοιχεία: εκχύλισμα καφέ και πάγο. Στην Coffee Qubes δώσανε σημασία και στα δύο: Καφές με γεύση και σώμα ΚΑΙ παγάκια από καφέ, για μια εμπειρία που δεν ξενερώνει. Επιτέλους, Only Coffee In Your Coffee.

«Στην Coffee Qubes έχουμε ένα τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: δεν προσφέρουμε παγάκια νερού αλλά παγάκια καφέ. Μια ιδέα μοναδικά ελκυστική για τους λάτρεις του καφέ: ένα ρόφημα υψηλής ποιότητας που κρατά τα χαρακτηριστικά του και σε συντροφεύει περισσότερο από κάθε άλλον καφέ. Η διαδικασία παραγωγής πάγων καφέ σε μεγάλες ποσότητες είναι μια περίπλοκη διαδικασία που αναπτύξαμε για το δίκτυό μας και αποτελεί ιδιαίτερο στοιχείο διαφοροποίησης της αλυσίδας μας».

Η Coffee Qubes σας καλωσορίζει κάθε μέρα σε ένα περιβάλλον με νότες φουτουριστικές, λευκό καθαρό χρώμα με χάλκινες πινελιές. Το νέο κύμα στο café design. Ένας χώρος διαφορετικός απ’ ό,τι φαντάζεστε για το café δίπλα σας.

«Για εμάς δεν είστε απλά πελάτες αλλά οι καλεσμένοι μας σε μια απολαυστική εμπειρία».

Ο καφές είναι η καθημερινή, μικρή σας απόλαυση, και η Coffee Qubes την κάνει μοναδική με καφέ από κόκκους Arabica, διαλεγμένος να γεμίσει τη μέρα σας με αρώματα και αισθήσεις. Γνωρίστε τη μοναδική γεύση της, παίξτε μαζί της, γευτείτε την κάθε μέρα. Πάρτε τον καφέ σας για συντροφιά σας.

Coffee Qubes. Καφές με παγάκια από καφέ.
Coffee Qubes. Καφές με παγάκια από καφέ.

Η Coffee Qubes καινοτομεί και διαφοροποιείται με τα προϊόντα της, την εντυπωσιακή και μοναδική αισθητική των καταστημάτων της, καθώς και τα καινοτόμα στοιχεία που ενισχύουν την «εμπειρία του καφέ». 

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, 2108017716
Λ. Αθηνών 104, Αθήνα, 2105134022

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ