Market

Πιές και μπες στο Μεγάλο Διαγωνισμό του CAPSLOCK

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πιές, καφέ, κρασί, ποτό, coctail και μπύρα και κέρδισε κουπόνια. Κάθε κουπόνι μία συμμετοχή. 

Όροι Συμμετοχής:

Ο τυχερός αριθμός κερδίζει ένα ταξίδι για δύο άτομα στην Πάρο, με ακτοπλοϊκά εισιτήρια πληρωμένα (Blue Star) 3 διανυκτερεύσεις στο τετράστερο ξενοδοχείο www.narges.gr με πρωινό και τρία πιάτα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 10 Ιουλίου μέχρι και 10 Αυγούστου, όπου το βράδυ της ίδιας μέρας θα γίνει η κλήρωση στο κατάστημα. Ο νικητήριος αριθμός θα ανακοινωθεί στην blog μας και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

Κάθε συμμετοχή αναλογεί με ένα κουπόνι, όπου πάνω αναγράφεται ένας αριθμός.

Αναλυτικά τα κουπόνια συμμετοχής: Καφές, ροφήματα, αναψυκτικά, ποτά, μπύρα αντιστοιχούν σε 1 κουπόνι (και take out). Τα Coctails και premium ποτά αναλογουν σε 2 κουπόνια. Καραφάκι ούζο - τσίπουρο σε 4 κουπόνια. Φιάλη κρασί 10 κουπόνια. 3lt μπύρα draft (σε dispenser) 10 κουπόνια. Φιάλη ποτού σε 20 κουπόνια. Το κλείσιμο του καταστήματος για προγραμματισμένη εκδήλωση (χορό, γενέθλια κτλπ) ο οργανωτής και μόνο λαμβάνει 50 κουπόνια.

Το ταξίδι γίνεται σε συνεργασία με το Evina Travel.

Ο νικητής θα πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί μας μέχρι 10 μέρες μετά την κλήρωση και να προσκομίσει το τυχερό κουπόνι. Μετά το πέρας των 10 ημερών το κουπόνι δεν αναγνωρίζετε.

Ο νικητής σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Evina Travel κανονίζει για την ημερομηνία του ταξιδιού.

n

Caps Lock - Αχιλλέως 4 Αίγινα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2297029418 e-mail: capslockaegina@gmail.com.