Market

Ο Luke Evans με κουστούμι Tommy Hilfiger

Από τη συλλογή TOMMY HILFIGER TAILORED

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΠΟΙΟΣ: Ο Ουαλός ηθοποιός Luke Evans φόρεσε κοστούμι από την συλλογή Tommy Hilfiger Tailored στο cocktail event της Bulgari στο Apicius στο Παρίσι στις 8 Ιουλίου 2014 κατά τη διάρκεια της Paris Couture Fashion Week.

ΤΙ: Ο Evans φόρεσε ένα μονόπετο ναυτικό μπλε κοστούμι και απαλό ροζ πουκάμισο από την συλλογή Spring 2014 Tommy Hilfiger Tailored. Το κοστούμι και το πουκάμισο - και παρόμοια στύλ- είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger ανά τον κόσμο και στο tommy.com.

Ο Evans είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες The Hobbit, Ρομπέν των Δασών, και Clash of the Titans.

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από καταστήματα TOMMY HILFIGER, Shop-in-Shop, Outlet καθώς και ένα ευρύ δίκτυο επιλεγμένων σημείων πώλησης. Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Οι σειρές της Tommy Hilfiger αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), bodywear (εσώρουχα και πιζάμες), τσάντες, βαλίτσες, αξεσουάρ, οπτικά είδη, αρώματα, ρολόγια, είδη σπιτιού και λευκά είδη. Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες. Η συλλογή συμπληρώνεται από μία ευρεία γκάμα από τσάντες και αξεσουάρ.

Σχετικά με το The Tommy Hilfiger Group

Με ένα ανώτερης ποιότητας lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τα Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim και Tommy Girl, το Tommy Hilfiger Group είναι παγκοσμίως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα designer group με ρούχα. Το group εστιάζει στο σχεδιασμό και την προώθηση υψηλής ποιότητας συλλογών menswear και womenswear, παιδική ένδυση και denim συλλογές. Μέσα από επιλεγμένες άδειες, το Group προσφέρει συμπληρωματικά lifestyle προϊόντα όπως sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοία), bodywear (εσώρουχα, ρόμπες και πιζάμες), οπτικά, ρούχα για την παραλία, ρολόγια, τσάντες, ανδρικά κοστούμια, ανδρικά αξεσουάρ, κάλτσες, μικρά δερμάτινα προϊόντα, αρώματα, σπιτικά προϊόντα και λευκά είδη, αξεσουάρ μπάνιου και βαλίτσες. Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τσάντες, αξεσουάρ, οπτικά είδη και αρώματα. Προϊόντα από τις συλλογές Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμα μέσα από ένα ευρύ φάσμα καταστημάτων Tommy Hilfiger, leading specialty, πολυκαταστήματα καθώς και άλλα επιλεγμένα κανάλια διανομής.