Market

Η Oινική Eκπαίδευση συναντά τη Φιλοξενία

Σπουδαστές, επαγγελματίες του τουρισμού και φίλοι του κρασιού έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πιστοποιημένα προγράμματα αποκτώντας διεθνή πιστοποίηση.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE: Εγκεκριμένος Πάροχος των Προγραμμάτων WSET-Wines & Spirits Education Trust.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, διακεκριμένος για τα κορυφαία προγράμματα σπουδών του, αποτελεί από τον Απρίλιο του 2021 Εγκεκριμένο Πάροχο Προγραμμάτων του Παγκόσμιου Πρωτοπόρου της Εκπαίδευσης Οίνων και Αποσταγμάτων WSET - Wines & Spirits Education Trust.

Σπουδαστές, επαγγελματίες του τουρισμού και φίλοι του κρασιού έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στη LE MONDE τα πιστοποιημένα προγράμματά του WSET στο κρασί αποκτώντας διεθνή πιστοποίηση.

Η γαστρονομία και η φιλοξενία συνδέεται με την οινική εξειδίκευση διεθνούς πιστοποίησης, δημιουργώντας νέες προοπτικές σταδιοδρομίας. Η Πιστοποίηση WSET Επιπέδου 1 στο Κρασί απευθύνεται σε όσους έχουν ελάχιστη ή καθόλου οινική γνώση.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει μια αξιόπιστη, αλλά ουσιαστική εισαγωγή στο κρασί.

Η Πιστοποίηση WSET Επιπέδου 2 στο Κρασί υποστηρίζει επαγγελματικές δεξιότητες και αρμοδιότητες που απαιτούν ένα καλό επίπεδο οινικής γνώσης. Η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές πωλήσεων οίνου στον τουριστικό τομέα, αναβαθμίζονται μέσω των πιστοποιημένων γνώσεων που αποκτούν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Παρακολουθήστε σήμερα στη LE MONDE τα προγράμματα του Wine & Spirit Education Trust στο κρασί, ζήστε την εμπειρία της απόλυτης οινικής εκπαίδευσης κι αποκτήστε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση στο κρασί.


ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ WSET Level 1 in Wines
Έναρξη τμήματος: 19/10.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ως 6/10 WSET Level 2 in Wines
Έναρξη τμήματος: 22/11. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ως 22/11 Προνομιακά δίδακτρα σε περίπτωση COMBO (Level 1 & Level 2) εγγραφών.
Μάθετε περισσότερα στο: https://www.lemonde.edu.gr/wines-spirits-education-trust-wset/ LE MONDE Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Σπουδών Θεσσαλονίκης 45 18346, Μοσχάτο - Αθήνα – Ελλάδα Τ.: 210 4830500 F.: 210 4839309