Market

Η WATT+VOLT δίνει το παρών στην 1η Covid free Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στο κορυφαίο και πολυδιάστατο εκθεσιακό γεγονός της χώρας

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι έμπειροι WATT+VOLTers κοντά σας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τις ενεργειακές λύσεις που σας ταιριάζουν!

Η 85η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι και φέτος το γεγονός της χρονιάς στη συμπρωτεύουσα! Θα πραγματοποιηθεί στις 11-19 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως η φετινή ΔΕΘ θα είναι η πρώτη Covid Free έκθεση της Ευρώπης αφού όλοι όσοι παρευρεθούν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, και έτσι εκθέτες και επισκέπτες θα συνυπάρξουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

«Εμείς ως ο πιο καινοτόμος πάροχος ενέργειας, θα είμαστε και φέτος εκεί όπως κάθε χρόνο, στηρίζοντας ενεργά τον σπουδαίο θεσμό της έκθεσης ο οποίος αποτελεί το κορυφαίο και πολυδιάστατο εκθεσιακό γεγονός της χώρας. Μπορείτε να μας βρείτε στο σύγχρονο-μοντέρνο μας περίπτερο 10, όπου εκεί θα σας περιμένουν οι έμπειροι WATT+VOLTers μας, έτοιμοι να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε τις ενεργειακές λύσεις που σας ταιριάζουν αλλά και να σε ενημερωθείτε για όλες τις δυνατότητες συνεργασίας με την εταιρεία μας».