Market

Δημιουργία Ακαδημίας Data Science για νέους/ες πτυχιούχους

Tο "ReGeneration Academy on Data Science" έρχεται για να αναδείξει τους επόμενους επιστήμονες στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημιουργία Ακαδημίας Data Science για νέους/ες πτυχιούχους

Μεγάλη συνεργασία για το ReGeneration και την Παπαστράτος με νέα ακαδημία στον περιζήτητο κλάδο των δεδομένων.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του ReGeneration και τη μετεξέλιξη της Παπαστράτος σε εταιρεία με βάση την τεχνολογία και την επιστήμη, το "ReGeneration Academy on Data Science" έρχεται για να αναδείξει τους επόμενους επιστήμονες στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων.

Τo ReGeneration Academy on Data Science powered by Papastratos αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Επιστήμη Δεδομένων, έναν τομέα αιχμής, με μεγάλη απήχηση και ανάπτυξη στην αγορά εργασίας.

Η εν λόγω πρωτοβουλία έχει στόχο να μεταφέρει εξειδικευμένες, πρακτικές γνώσεις σε νέους πτυχιούχους ώστε να διεκδικήσουν οργανικές θέσεις εργασίας στην ελληνική αγορά.

Το επάγγελμα του data scientist κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως, όπως αναφέρεται στο Forbes ενώ, όπως αναδεικνύουν σχετικές έρευνες, ο βαθμός χρήσης και η σημασία της επιχειρηματικής ευφυΐας στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα αναπτύσσεται συνεχώς. Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 100 διδακτικών ωρών και θα υλοποιηθεί ψηφιακά σε διάστημα 6 εβδομάδων, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub, το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers. Οι νέοι και νέες που θα συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά εντατικών εργαστηρίων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, ενώ με την ολοκλήρωση της Ακαδημίας θα μπορούν να απασχοληθούν σε ελκυστικές θέσεις όπως data analyst, business intelligence engineer, data scientist κ.ά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ