Market

Η εζα Alcohol Free υποστηρίζει την πρωταθλήτρια Ν. Κυριακοπούλου

Η εζα Alcohol Free, στηρίζει έμπρακτα εκείνους που αγωνίζονται για τα όνειρά τους

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nikol_kyriakopoyloy_1.jpg

Η εζα Alcohol Free σε συνεργασία με την UPGR8 χορηγός της αποστολής της πρωταθλήτριας στο άλμα επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Η εζα Alcohol Free, στηρίζει έμπρακτα εκείνους που αγωνίζονται για τα όνειρά τους και σε συνεργασία με την UPGR8 προχωρά στη χορηγία της αποστολής της πρωταθλήτριας στο άλμα επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Η αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, ολοκληρώνοντας την αθλητική της διαδρομή, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της και στόχο έχει να φέρει το όνομα της χώρας μας στις πρώτες θέσεις της διοργάνωσης.

Η εταιρεία EZA, ως η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία υποστηρίζει με την εζα Alcohol Free την Νικόλ Κυριακοπούλου και ενισχύει τη συμμετοχή της διακεκριμένης πρωταθλήτριας, που μετρά από 16 ετών νίκες και τρόπαια σε τοπικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αποδεικνύοντας την πίστη της στους ανθρώπους που αγωνίζονται με στόχο και όραμα. Μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα πως για κάθε ενέργεια στη ζωή μας χρειάζεται πειθαρχία και επιμονή, η προσπάθειά της αντανακλά τη δύναμη του ελληνικού αθλητισμού αλλά και το πάθος για την πρωτιά.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου με καθημερινό πρόγραμμα απαιτητικών προπονήσεων στοχεύει φέτος στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της, θέτοντας τον πήχη ψηλά και επιδιώκοντας μία μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Σε αυτή την πορεία, συνοδοιπόρος είναι σε κάθε στάδιο η εζα Alcohol Free. Αλλωστε όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, «Οι προπονήσεις μου καθημερινά είναι απαιτητικές, καθώς και η διατροφή μου το ίδιο, ώστε να μπορέσω να βρίσκομαι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως στις στιγμές χαλάρωσης ποτέ δεν στερούμαι μία απολαυστική μπίρα εζα Alcohol Free», αποδεικνύοντας έτσι ότι η εταιρεία ΕΖΑ, εκτός από το πάθος για τη νίκη που μοιράζεται με την αθλήτρια,  ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών συνδυάζοντας την τεχνογνωσία ζυθοποιίας με την άριστη ποιότητα και την πλούσια γεύση σε μία μπίρα χωρίς αλκοόλ.

nikol_kyriakopoyloy_3.jpg

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης έχει την τόλμη του να θέτεις υψηλούς στόχους, και το πάθος για «υψηλότερες επιδόσεις» στον πυρήνα της φιλοσοφίας της. Γι` αυτό, βρίσκεται πάντα και αδιαπραγμάτευτα με τις μάρκες της δίπλα σε εκείνους που κάνουν πραγματικότητα το «ευ αγωνίζεσθε». Έτσι, η εζα Alcohol Free μέσα από μια ολοκληρωμένη χορηγία στηρίζει τη Νικόλ Κυριακοπούλου και τον ελληνικό αθλητισμό, προσβλέποντας όλες οι ελληνικές συμμετοχές να ξεχωρίσουν, γεμίζοντάς μας περηφάνια και φέρνοντας ψηλά την Ελλάδα μας  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.
Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία η οποία εξελίχθηκε δυναμικά την τελευταία 10ετία. Η συμμετοχή του Diorama investment Fund στο κεφάλαιο της εταιρίας στο τέλος του 2019, σηματοδότησε την έναρξη ενός νέου αναπτυξιακού κύκλου, επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης για την ΕΖΑ. Σήμερα, παράγει εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα μπίρας, τις εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE Ιsland, Odyssey Red Circe’s Spell, Odyssey Dark Calypso’s Desire, Odyssey White Siren’s Call, ενώ εισάγει και εμπορεύεται την Gulden Draak. Η ΕΖΑ με παραγωγικό δυναμικό 80 εκατομμύρια λίτρα και ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής, καλύπτει το σύνολο της χώρας, ενώ εξάγει τα προϊόντα της και στις 5 ηπείρους. Απασχολεί περισσότερους από 180 καταρτισμένους εργαζόμενους, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια στο εργοστάσιο της στην Αταλάντη εγκατέστησε δυο νέες, υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής, οι οποίες διασφαλίζουν απόλυτα την ευελιξία, ασφάλεια και ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της και εντάσσονται στο συνολικό πλάνο επενδύσεων της εταιρείας, ύψους 29,8 εκατ. ευρώ για το διάστημα 2013-2020. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, η ΕΖΑ, εφαρμόζει επιτυχώς ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο σύστημα περιβαλλοντικής φροντίδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ