Market

Νέα τηλεοπτική επικοινωνία για τα MISKO Ολικής

Τα αγαπημένα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης των Ελλήνων

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

​Η MISKO κυκλοφόρησε τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια αφιερωμένη ειδικά στα MISKO Oλικής Άλεσης, κάτω από την επικοινωνιακή ομπρέλα η Γεύση που μας Ενώνει.

Η MISKO, το αγαπημένο brand ζυμαρικών για τον Έλληνα καταναλωτή, κυκλοφόρησε τη νέα τηλεοπτική της καμπάνια αφιερωμένη ειδικά στα MISKO Oλικής Άλεσης, κάτω από την επικοινωνιακή ομπρέλα η Γεύση που μας Ενώνει.

Η νέα διαφημιστική ταινία θέτει το ερώτημα τόσο στο κοινό, όσο και στους ίδιους τους πρωταγωνιστές: Εσύ; Γιατί με MISKO Ολικής; Με αφορμή αυτή την ερώτηση, ξετυλίγονται όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά των MISKO Ολικής που μας κάνουν να τα επιλέγουμε σταθερά τα τελευταία χρόνια. Οι βιταμίνες, οι φυτικές ίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία, όλα όσα κάνουν δηλαδή τα MISKO Ολικής συνώνυμα της ισορροπημένης διατροφής, αλλά πάνω από όλα η τέλεια γεύση τους, η Γεύση που μας Ενώνει.

Το καινούριο τηλεοπτικό σποτ για τα MISKO Ολικής Άλεσης, υπογράφει το creative agency Soho Square, την παραγωγή έχει επιμεληθεί η Picky Productions υπό την επίβλεψη του σκηνοθετικού διδύμου Danny & Loco. Το Food Styling των πιάτων επιμελήθηκε ο Μιχαήλ Αθανασίου, ενώ το τραγούδι συνέθεσε ο Λευτέρης Σαμψών.

Τα τελευταία χρόνια, τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης αναπτύσσονται με διψήφιο ρυθμό, με τη MISKO να είναι ο ηγέτης στην κατηγορία. Το προϊοντικό της portfolio μετρά ήδη 9 διαφορετικά σχήματα ζυμαρικών και συνεχώς εμπλουτίζεται προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών που την εμπιστεύονται διαχρονικά.

Τα MISKO Ολικής Άλεσης, με τη μοναδική τεχνολογία παραγωγής τους έχουν καταφέρει να προσφέρουν στον καταναλωτή όχι μόνο ένα θρεπτικό ζυμαρικό, αλλά κυρίως ένα πολύ γευστικό προϊόν, με φωτεινό χρώμα και εμφάνιση που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα απλά ζυμαρικά. 

Απολαύστε τη «Γεύση που μας ενώνει» μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια των MISKO Oλικής Άλεσης.