Market

Diles&Rinies: Aξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στην όμορφη Τήνο

H διαμονή στις κατοικίες του Diles & Rinies - όλες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα γειτονικά νησιά Μύκονο, Δήλο, Σύρο - προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία

115151-718269.jpg
Market News
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Diles&Rinies, Τήνος

Το Diles&Rinies (Δήλες & Ρηνειές), με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο, αποτελεί ιδανική επιλογή για ξένοιαστες διακοπές και απολαυστικές εμπειρίες στην όμορφη Τήνο.

Στις 15/5/2021 ανοίγει για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν το Diles&Rinies, στην όμορφη Τήνο.
Με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο, το Diles&Rinies (Δήλες & Ρηνειές) αποτελεί ιδανική επιλογή για ξένοιαστες διακοπές και απολαυστικές εμπειρίες στην όμορφη Τήνο.

Οι αυτόνομες υψηλής αισθητικής βίλες του, (100-180 m2), σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας, προσφέρουν την ιδιωτικότητα που οι σημερινές συνθήκες επιβάλουν, σε ένα ανέμελο, χαλαρωτικό περιβάλλον για διακοπές.

Diles&Rinies (Δήλες & Ρηνειές)

H διαμονή στις κατοικίες του Diles & Rinies - όλες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και τα γειτονικά νησιά Μύκονο, Δήλο, Σύρο - προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης...

Ανακαλύψτε τη μαγεία της λιτής πολυτελείας, του διακριτικού service και της ιδιωτικότητας. Πέρα από την εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης μπροστά από το χώρο υποδοχής και το Pool Bar, μερικές βίλες έχουν δική τους πισίνα. Ιδανικές για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, οι κατοικίες του Diles & Rinies διαθέτουν 2-4 υπνοδωμάτια, 3-4 μπάνια (τα περισσότερα en-suite) και φιλοξενούν 4-11 άτομα.

Diles&Rinies (Δήλες & Ρηνειές)

Πέρα από έναν καλαίσθητο προορισμό διαμονής, το Diles&Rinies, με τον ατμοσφαιρικό χώρο της κεντρικής πισίνας, προσφέρεται για να απολαύσει κανείς το πρωινό του, δροσιστικά ποτά, ποιοτικά κρασιά και ποικιλία από νόστιμα πιάτα και σνακ. Το υπαίθριο Wellness Κiosk για μασάζ, βυθισμένο στους ήχους και τα αρώματα της φύσης, προσφέρει μια ιδιαίτερη χαλαρωτική εμπειρία.

Diles&Rinies (Δήλες & Ρηνειές) Τήνο

Παρέχονται υπηρεσίες καθαριότητας, υποδοχής/concierge και συντήρησης από το προσωπικό που πρόθυμα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη του επισκέπτη.

Ζήστε απολαυστικές στιγμές με απεριόριστη θέα στο Αιγαίο… Διακοπές με άνεση, ιδιωτικότητα και γαλήνη σε ένα ανέμελο και χαλαρωτικό περιβάλλον με μεθυστικά αρώματα από αγριολούλουδα και βότανα.

Σε μια ήσυχη περιοχή, μόλις 4 χλμ από το λιμάνι της Τήνου, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 20 λεπτά με τα πόδια από την ατελείωτη αμμώδη παραλία του Αγίου Φωκά και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από πολλές παρθένες χρυσές αμμουδιές, οι κατοικίες του Diles & Rinies (Δήλες & Ρηνειές) ξεπροβάλλουν διακριτικά, μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, φυτεμένων με ελαιόδεντρα, αμπέλια, λουλούδια και βότανα.

Diles&Rinies (Δήλες & Ρηνειές)

Το Diles & Rinies αποτελείται από οκτώ βίλες υψηλής αισθητικής, φιλικές προς το περιβάλλον, με απέραντη θέα στο Αιγαίο, ορισμένες και με ιδιωτική πισίνα, χώρο εκδηλώσεων με πισίνα υπερχείλισης όπου λειτουργούν επίσης Κουζίνα, Pool Bar, γκαλερί Τέχνης και wellness kiosk.

Πέρα από έναν καλαίσθητο προορισμό διαμονής, το Diles&Rinies, με τον ατμοσφαιρικό χώρο της κεντρικής πισίνας, προσφέρεται για να απολαύσει κανείς το πρωινό του, δροσιστικά ποτά, ποιοτικά κρασιά και ποικιλία από νόστιμα πιάτα και σνακ.

Βίλες με ιδιωτική πισίνα H διαμονή στις κατοικίες του Diles & Rinies - όλες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα - προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης … Ανακαλύψτε τη μαγεία της λιτής πολυτελείας, του διακριτικού service και της ιδιωτικότητας. Πέρα από την εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης μπροστά από το χώρο υποδοχής και το Pool Bar, μερικές βίλες έχουν δική τους πισίνα. Ιδανικές για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια, οι κατοικίες του Diles & Rinies (100-180 m2) διαθέτουν 2 - 4 υπνοδωμάτια, 3 - 4 μπάνια (τα περισσότερα en-suite) και φιλοξενούν 4 -11 άτομα.

Κάθε βίλα περιβάλλεται από ιδιωτικό κήπο και βεράντες και χωρίζεται σε δύο επίπεδα: Πάνω βρίσκεται το καθιστικό / τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, WC, τζάκι, βεράντες με πέργκολες και μεγάλα τραπέζια φαγητού και χώρος για barbeque, ενώ στο κάτω επίπεδο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, τα μπάνια, χώρος πλυντηρίου και αποθήκης και άλλες βεράντες. Πρόσβαση στις βεράντες και τον κήπο έχουν και τα δύο επίπεδα.

Όλες οι κατοικίες διαθέτουν χώρο στάθμευσης, δωρεάν Wi-Fi, wireless speaker, επίπεδη τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, κλιματισμό, τζάκι και θερμαντικά σώματα.
Η διακόσμηση είναι απλή, μεσογειακού στυλ, με vintage πινελιές.

Υπηρεσίες Παρέχονται υπηρεσίες φιλοξενίας, όπως Υποδοχής, Concierge, Kαθαριότητας & Συντήρησης, Pool Bar, Yπηρεσίες περιποίησης & ομορφιάς, Δραστηριότητες. Το έμπειρο προσωπικό του Diles & Rinies Tinos Villas Resort είναι πρόθυμο να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη του επισκέπτη.

Ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις Αντικριστά από την απαστράπτουσα Δήλο, η μαγευτική θέα στο Πέλαγος, η γαλήνη και το ιδιαίτερο φως που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή, προσδίδουν στο Κτήμα Δήλες & Ρηνειές το ιδανικό σκηνικό για έναν αξέχαστο γάμο, βάπτιση ή ένα ξεχωριστό party ή εταιρική εκδήλωση, έχοντας προσελκύσει επισκέπτες από πολλά μέρη του κόσμου. Στις κατοικίες του Diles & Rinies μπορούν να φιλοξενηθούν 60 άτομα συνολικά, σε 24 προσεγμένα δωμάτια, ενώ το κτήμα φιλοξενεί και μεγαλύτερες εκδηλώσεις περισσότερων ατόμων. Πέρα από τη διαμονή, οι άνθρωποί του μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την εκδήλωσή σας ως προς το σχεδιασμό, τη διακόσμηση, τη μουσική και το φαγητό, ενώ η Γκαλερί Τέχνης (Art Dovecotes) μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες μιας εταιρικής εκδήλωσης ή ενός συνεδρίου, σε ένα νησί που παραμένει αυθεντικό και ξεχωρίζει για τη φυσική του ομορφιά, τον πολιτισμό και την ποιοτική διασκέδαση.

Προσέχουν τη λεπτομέρεια Όλοι περνούν καλά στο Diles & Rinies Villas, καθώς οι άνθρωποί του έχουν λάβει υπόψη όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που θα σας προσφέρουν αυτό που έχετε ονειρευτεί: Ξέγνοιαστες και ξεκούραστες διακοπές.

Διακρίσεις To Diles & Rinies Luxury Hotel Villas διακρίθηκε με βραβείο Silver στα Commercial Interiors Awards 2019 στην κατηγορία Hospitality – Boutique Hotel ως “Stylish accommodation concept for holidays and events”.
Επίσης, τον Ιούνιο του 2017, σε διαγωνισμό του Γαλλικού Cosmopolitan, αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο ονειρεμένα ξενοδοχεία στον κόσμο, κατακτώντας τη 10η θέση. Σχετικό άρθρο: cosmopolitan.fr/plus-beaux-hotels-de-reve-dans-le-monde,1994073.asp

Diles & Rinies Luxury Hotel Villas


Άρθρα ΤΗΕ ΝEW YORK TIMES: nytimes.com/interactive/2019/06/12/travel/traveling-europe-summer-crowds.html - HOUSE & GARDEN: houseandgarden.co.uk/gallery/tinos-greece-travel-guide - Affiliation Member of ΤHE AFICIONADOS 


Πληροφορίες:
Diles&Rinies Tinos Villas
+302283026146 - +306986533529
reservations@tinosvillas.com
tinosvillas.com
Facebook, Instagram: dilesandrinies

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ