Market

Θέλετε να σπουδάσετε στο Εξωτερικό; Απαντήσεις στις 15 Απριλίου

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί θα σας ενημερώσουν και θα λύσουν τις απορίες σας

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Open day online από τα εκπαιδευτήρια Δούκα. Αν θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό όλες οι απαντήσεις στις 15 Απριλίου.

  • Είστε μαθητής ή μαθήτρια Λυκείου και θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό;
  • Νομίζετε ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος;
  • Ότι τα καλά πανεπιστήμια είναι μόνο στην Αγγλία;
  • Ότι η υποβολή αιτήσεων είναι μια διαδικασία γεμάτη άγχος και αβεβαιότητα;
  • Ότι αν παρακολουθείτε το Γενικό Λύκειο, δε μπορείτε να φοιτήσετε στο εξωτερικό;
  • Ότι δεν ξέρετε ακόμη τι θα σπουδάσετε και χρειάζεστε καθοδήγηση; 

Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα και σε πολλά άλλα… την Πέμπτη 15 Απριλίου και ώρα 6 το απόγευμα, στο διαδικτυακό Open Day που διοργανώνει το Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί με πολυετή εμπειρία μαζί με μαθητές του Σχολείου που προετοιμάζονται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα σας ενημερώσουν και θα λύσουν τις απορίες σας για το International Baccalaureate, το GCE, τα A Levels και το BTEC Foundation in Art, Design & Media Practice. 

Επίσης, θα μάθετε ότι το πρόγραμμά σας σχεδιάζεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και ότι μπορείτε να επιτύχετε στη σχολή της πρώτης σας επιλογής. 

Παράλληλα, θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων, τα Admission Tests για ιατρικές και νομικές σχολές και το κόστος σπουδών από το University Placement Center του Σχολείου και θα αποκτήσετε μια πιο σφαιρική αντίληψη για το τι σημαίνει συμβουλευτική σταδιοδρομίας από το Συμβουλευτικό Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού. 

Το Τμήμα Σπουδών Εξωτερικού των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σας περιμένει για να σας προσφέρει λύσεις σπουδών σε Αγγλία, Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Αμερική, Καναδά γιατί πιστεύουν σε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική ταυτότητα και γιατί το 100% των μαθητών τους εισάγονται κάθε χρόνο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση του εξωτερικού.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Open Day μπαίνοντας στο likn: doukas.gr/proetoimasou-gia-epitychimenes-spoudes-sto-eksoteriko