Market

PRIX DE BEAUTÉ: Τα Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς 2020

Τα PRIX DE BEAUTÉ συμπληρώνουν φέτος 20 χρόνια ζωής και διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ)

115151-718269.jpg
Market News
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20 Χρόνια PRIX DE BEAUTÉ
20 Χρόνια PRIX DE BEAUTÉ

PRIX DE BEAUTÉ: Ο αξιόπιστος διαγωνισμός προϊόντων ομορφιάς που διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2000, σε συνεργασία με το περιοδικό BEAUTÉ.

Τα PRIX DE BEAUTÉ που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ), γιόρτασαν φέτος 20 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού που έχει σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.


ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ

Κατηγορία: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Abeille Royale, του Guerlain
Abeille Royale, του Guerlain
Τα νέα μέλη στην οικογένεια Abeille Royale, του Guerlain, διαθέτουν πανίσχυρη τεχνολογία που δε φοβάται τις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας.
Aν μέχρι σήμερα, η αντιμετώπιση των ρυτίδων και της απώλειας σφριγηλότητας σας φαινόταν όνειρο απατηλό, ο οίκος Guerlain μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στην πράξη. Το κάνει με τη βοήθεια του μελιού, από τους καλύτερους φυσικούς θεραπευτές στον κόσμο, και τη δημοφιλή Abeille Royale, η οποία εξειδικεύεται σε αυτά τα δύο βασικά σημάδια γήρανσης. Εκτός από τα star προϊόντα της, το Youth Watery Oil και το Double Renew & Repair Serum, τώρα ενισχύεται με τέσσερις κρέμες που διαθέτουν μια εξαιρετική, νέα σύνθεση. Στο επίκεντρο βρίσκεται η Black Bee Repair Technology, με πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πανίσχυρο μέλι από μαύρες μέλισσες –αγνό και προστατευμένο είδος στο διατηρημένο οικοσύστημα Ouessant–, προσεκτικά επιλεγμένα είδη μελιών με επουλωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αποκλειστικό βασιλικό πολτό. Σε κάθε κρέμα η τεχνολογία συνδυάζεται με άλλο συστατικό για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες. Στην κρέμα ημέρας normal/combination εναρμονίζεται με σύμπλεγμα πρόπολης για την εξισορρόπηση του σμήγματος. Στις κρέμες ημέρας με κανονική και πλούσια υφή, ενισχύεται με το παράγωγο της βιταμίνης C, προκειμένου να εξασφαλίσει δύναμη, επανόρθωση και λάμψη. Στην κρέμα νύχτας, συνεργεί με τη βιταμίνη Ε για ενίσχυση της ελαστικότητας και επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Ultra Facial Cream της Kiehl’s
Ultra Facial Cream της Kiehl’s 
Η Ultra Facial Cream της Kiehl’s παρέχει 24ώρη ενυδάτωση και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση. Με την ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή της αφήνει αίσθηση άνεσης και ισορροπημένη ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και τον πιο ευαίσθητο.
H ενυδάτωση είναι το Α και το Ω μιας υγιούς επιδερμίδας. Γι’ αυτό και δίνουμε στην Ultra Facial Cream της Kiehl’s την ψήφο εμπιστοσύνης μας, ποντάροντας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν την ιδανική ενυδάτωση.
Η Ultra Facial Cream είναι εξαιρετικό παράδειγμα εντατικής, 24ωρης ενυδάτωσης, εμπνευσμένη από την περιπετειώδη κληρονομιά της Kiehl’s: από την πρώτη ανάβαση στις βουνοκορφές της Γροιλανδίας και την αναρρίχηση στο Έβερεστ, μέχρι τις προσωπικές περιπέτειες των πελατών της. Πολυβραβευμένο αντικείμενο λατρείας από το 2006 και Νο1 best seller προϊόν της μάρκας παγκοσμίως, με δέκα βαζάκια να πωλούνται ανά λεπτό, η Ultra Facial Cream χαρίζει πιο απαλή, πιο λεία και ορατά πιο υγιή όψη στην επιδερμίδα. Η ανανεωμένη σύνθεσή της περιέχει γλυκοπρωτεΐνη από τους θαλάσσιους πάγους, η οποία προσφέρει προστασία και βαθιά ενυδάτωση, και σκουαλένιο, έλαιο από τον καρπό της ελιάς, το οποίο ενισχύει και αποκαθιστά τον δερματικό ενυδατικό φραγμό. Οι κλινικές δοκιμές μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας, η οποία ελέγχει την ποιότητα της ενυδάτωσης σε κάθε περιοχή του προσώπου, έχουν αποδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα ομοιόμορφης, βαθιάς ενυδάτωσης σε όλο το πρόσωπο: μετά από μία μόνο εφαρμογή της Ultra Facial Cream, η επιδερμίδα είναι 2,3x φορές πιο ενυδατωμένη και ο φραγμός της ενυδάτωσης 47,9% πιο δυνατός, ακόμα και στις πιο ξηρές περιοχές. (Βάσει κλινικών αποτελεσμάτων. Μελέτη με Corneometer που διενεργήθηκε σε συνθήκες πολύ χαμηλής υγρασίας. 25 άτομα.)


Wrinkle Smoothing Cream, της σειράς Benefiance της Shiseido
Wrinkle Smoothing Cream, της σειράς Benefiance της Shiseido
Η Wrinkle Smoothing Cream, της σειράς Benefiance της Shiseido, εγκαινιάζει τη νέα εποχή στην περιποίηση προσώπου, συνδυάζοντας τη δύναμη της νευροεπιστήμης με τεχνολογία αιχμής και δραστικά συστατικά αντιγήρανσης.
H νευροεπιστήμη και το πώς αλληλοεπιδρούν η επιδερμίδα με τον εγκέφαλο είναι ένα γνωστικό πεδίο που μελετά εδώ και χρόνια η Shiseido. Για τη δημιουργία των προϊόντων της, την ενδιαφέρουν πάντα οι πνευματικές, διανοητικές, συναισθηματικές προεκτάσεις που έχουν για την επιδερμίδα και τη γυναικεία ψυχολογία. Απόρροια της συνεργασίας της με τον Οργανισμό CBRC στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, μέρος της Ιατρικής Σχολής του Harvard, η τελευταία έρευνα έδειξε ότι το στρες και η γήρανση της επιδερμίδας μειώνουν την ικανότητα του οργανισμού να αλληλοεπιδρά με τον εγκέφαλο. Η επιδερμίδα αντιδρά όλο και λιγότερο σε εξωτερικά ερεθίσματα και γίνεται πιο ευάλωτη σε εσωτερικές και εξωτερικές πιέσεις. Ως εκ τούτου, παρουσιάζει μεγαλύτερη δυσκολία να αφομοιώσει τα ενεργά συστατικά των προϊόντων περιποίησης. Το νέο κεφάλαιο της Wrinkle Smoothing Cream ανοίγει με μια σύνθεση, στην οποία πρωτοστατεί η ReNeura Technology+™. Η αποκλειστική τεχνολογία σε ανανεωμένη εκδοχή βελτιστοποιεί τον τρόπο με τον οποίο η επιδερμίδα συλλέγει μηνύματα και μεταφέρει πληροφορίες, προάγοντας την αποτελεσματική αφομοίωση ενεργών συστατικών. Άψογοι συνεργοί, η Active Response Powder, που ενεργοποιεί μηχανικά τους αισθητήρες υποδοχής μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, και το ιαπωνικό θεραπευτικό φυτό Ashitaba που προφυλάσσει τα μιτοχόνδρια από την οξείδωση, βελτιστοποιώντας τη μετάδοση σωστών σημάτων. Τις αισθήσεις γοητεύουν και αναζωογονούν, τόσο η υπέροχη, βελούδινη υφή της που αγκαλιάζει τρυφερά την επιδερμίδα, όσο και το καταπραϋντικό άρωμα που βασίζεται στις αρχές της αρωματολογίας. Η κανονική/μεικτή επιδερμίδα στην οποία απευθύνεται γίνεται πιο ομαλή και ανθεκτική μετά από δύο μόλις εβδομάδες χρήσης. Η σειρά τώρα έχει εμπλουτιστεί με 3 ακόμα προϊόντα. Η νέα Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, το Βenefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum αλλά και το νέο Emulsion SPF20 της ίδιας σειράς, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις ρυτίδες και χαρίζουν αποτέλεσμα που ξεπερνά κάθε προσδοκία.


Κατηγορία: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Absolute Silk Micro Mousse Treatment, της Sensai
Absolute Silk Micro Mousse Treatment, της Sensai
Absolute Silk Micro Mousse Treatment, της Sensai
Την απόλυτη ιαπωνική εμπειρία μάς επιτρέπει να ανακαλύψουμε και να βιώσουμε το Absolute Silk Micro Mousse Treatment, της Sensai.
Οταν μιλάμε για ιαπωνική τελετουργία ομορφιάς, μας έρχονται στο νου συγκεκριμένες αξίες: ο σεβασμός στην παράδοση, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής, οι μίνιμαλ, αλλά δραστικές καλλυντικές φόρμουλες, η απλότητα, η αρμονία. Οι ιαπωνικοί οίκοι ήταν και οι πρώτοι που μας μύησαν στις λοσιόν περιποίησης. Το Absolute Silk Micro Mousse Treatment, της Sensai, αποτελεί την αγνή ενσάρκωση του Koishimaru Silk Royal, που μας τυλίγει με την άνεση της καλύτερης ποιότητας μεταξιού. Η πολυτελής λοσιόν αντιγήρανσης διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία micro mousse που ενεργοποιεί την επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας μικρο-ανθρακούχες φυσαλίδες, οι οποίες εισέρχονται στο δέρμα για να καταπολεμήσουν όλα τα σημάδια γήρανσης. Αποτελώντας το πρώτο βήμα στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ, προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στην επιδερμίδα. Την αφήνει αναζωογονημένη, απαλή και ακτινοβόλα, με λιγότερες λεπτές γραμμές, αποκαθιστώντας το σφρίγος, τη φωτεινή και μεταξένια όψη της. Η ιαπωνική εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο.


Κατηγορία: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Life Plankton Elixir™, της Biotherm
Life Plankton Elixir™, της Biotherm
Το Life Plankton Elixir™, της Biotherm, είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης και το απαραίτητο πρώτο βήμα κάθε προγράμματος φροντίδας.
Σήμερα, η επιδερμίδα μας αντιμετωπίζει περισσότερες απειλές από ποτέ, εξαιτίας του στρες, της κακής διατροφής, της υπεριώδους ακτινοβολίας, της έλλειψης ύπνου. Πώς θα νιώθατε, αν μπορούσατε να την ανανεώσετε μέσα σε 8 ημέρες, ώστε να ανακάμψει από την καθημερινή φθορά και να γίνει πιο ανθεκτική; Δεν είναι όνειρο απατηλό, αλλά μια νέα, υπέροχη πραγματικότητα! Σε αυτό συμβάλλει το Life Plankton™, το μοναδικό φυσικό συστατικό – παγκόσμια αποκλειστικότητα της Biotherm, το οποίο ανακάλυψε ο Δρ. Τζοζ το 1952 σε μια πηγή των γαλλικών Πυρηναίων, εκεί όπου κατέφευγαν οι Γάλλοι στρατιώτες για να γιατρέψουν τις πληγές τους. Μέσα από τη μοναδική διαδικασία βιολογικής ζύμωσης fermogenenesis™ –απόρροια 8 χρόνια ερευνών– εξασφαλίζεται έως και 400.000 μεγαλύτερη συγκέντρωση Life Plankton™ από ό,τι στο φυσικό περιβάλλον! Το θρυλικό συστατικό που χαίρει της αναγνώρισης της επιστημονικής κοινότητας ως ένα από τα ισχυρότερα της κοσμετολογίας πρωταγωνιστεί στην υψηλότερη συγκέντρωση 5% στο ανανεωμένο Life Plankton™ Elixir, μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη πρόταση ανάπλασης! Το αναζωογονητικό ελιξίριο βοηθάει αρχικά την επιδερμίδα να επανέλθει σε βέλτιστη κατάσταση ανάπλασης ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που ακολουθούν. Σε 8 ημέρες η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική, υγιής και αναζωογονημένη, ενδυναμωμένη και ανθεκτική. Η μη κολλώδης υφή έχει βιολογική συνάφεια με την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα η απορρόφηση να γίνεται γρήγορα και άμεσα.


Prodigy Cellglow Concentrate της Helena Rubinstein
Prodigy Cellglow Concentrate της Helena Rubinstein
Prodigy Cellglow Concentrate της Helena Rubinstein
Έχετε αναλογιστεί τι θα συνέβαινε αν μπορούσαμε να επαναπρογραμματίσουμε τα κύτταρά μας; Μετά από πολλά χρόνια έρευνας, το κατάφεραν οι επιστήμονες της Helena Rubinstein και μας χάρισαν τον νέο ορό Prodigy Cellglow Concentrate, ο οποίος έχει αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα αντιγήρανσης και λάμψης.
Τo 1902 η διορατική Helena Rubinstein άρχισε να αλλάζει τον κόσμο των καλλυντικών. Ξεκινώντας από το μηδέν, κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία με την πεποίθηση ότι η ομορφιά μπορεί να δώσει δύναμη στις γυναίκες. Με βαθιά ριζωμένο στο DNA της το avant-garde πνεύμα της ιδρύτριάς της, η μάρκα πρωτοπόρος είναι και η πρώτη που έχει χρησιμοποιήσει φυσικά φυτικά κύτταρα στην περιποίηση της επιδερμίδας. Επανάσταση φέρνει και πάλι εστιάζοντας στον κυτταρικό επαναπρογραμματισμό. Το μυστικό της σύνθεσης του ορού κρύβεται στα δραστικά φυσικά φυτικά κύτταρα edelweiss, τα οποία συγκαταλέγονται στα πιο ισχυρά του φυσικού κόσμου, με εξαιρετική ικανότητα αναγέννησης. Γνωστό σαν το αιώνιο λουλούδι για την ανεξάντλητη δύναμη και ανθεκτικότητά του, το λευκό διαμάντι των Άλπεων, όπως αποκαλείται, παράγει αντιγηραντικά μόρια με ανεξάντλητες ιδιότητες. Σπουδαία ανακάλυψη στην κυτταρική αποτελεσματικότητα είναι το τριπλό σύμπλεγμα Cellular Supreme of Edelweiss™ φυσικά φυτικά κύτταρα, υγρό εκχύλισμα εντελβάις πλούσιο σε αντιοξειδωτικό λεοντοποδικό οξύ, λιπιδικό εκχύλισμα για εντατική θρέψη που κλείνεται στην καρδιά του Concentrate και μάλιστα σε υψηλή περιεκτικότητα 10%. Με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον, η βιολογική τεχνολογία εκχύλισης, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, είναι απόρροια της συνεργασίας με έναν προμηθευτή βιώσιμου και υπεύθυνου εφοδιασμού με πιστοποιήσεις Ecocert και Fair Trade for Life που επαναφυτεύει το 100% της παραγωγής εντελβάις. Μετά την εφαρμογή, είναι άμεση η βελτίωση πυκνότητας, η λάμψη μακράς διάρκειας και η αναζωογόνηση. To επιβεβαιώνει το 93% των γυναικών που δηλώνει ότι η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και το 96% πιο ελαστική. Υπέροχη είναι και η μεταξένια, δροσερή, ρόδινη υφή του που αγγίζει απαλά την επιδερμίδα, αφήνοντας μια απολαυστική αίσθηση άνεσης.


Κατηγορία: ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Diorshow Pump ‘Ν’ Volume HD του Dior
Diorshow Pump ‘Ν’ Volume HD του Dior

Diorshow Pump ‘Ν’ Volume HD του Dior
Τέλειο μακιγιάζ για τις βλεφαρίδες πετυχαίνει η μάσκαρα Diorshow Pump ‘Ν’ Volume HD του Dior, δημιουργώντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με εμβληματικό όγκο XXL.
Γνωρίζετε ότι η άσκηση μίας πίεσης είναι αρκετή για να αυξηθεί ο όγκος των βλεφαρίδων σας; Δεν είναι ευσεβής πόθος, αλλά μια απλή εξίσωση, που υπό την καθοδήγηση του Peter Philips, του Δημιουργικού Διευθυντή και Διευθυντή Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της καινοτόμου μάσκαρα Diorshow Pump ’N’ Volume το 2017. Sky is the limit… και ο μετρ της ομορφιάς με το αστείρευτο δημιουργικό ταλέντο, συνδυαστικά με το τεχνολογικό know how του οίκου, εξελίσσει την αρχική καινοτομία στη νέα της μορφή. Η μάσκαρα Diorshow Pump ‘N’ Volume HD προσφέρει θεαματικότερο αποτέλεσμα XXL βλεφαρίδων, χάρη σε έναν συνδυασμό κεριών που ορίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία. Είναι σαν αυτή η… διογκωτική σύνθεση να περιέχει φυσαλίδες για να χαρίζει ανάλαφρο όγκο! Φτιαγμένος από εύκαμπτο ελαστομερές, ο σωλήνας πιέζεται ευκολότερα, επιτρέποντας τη ρευστοποίηση της κρεμώδους μάσκαρα, ενώ το πρωτοποριακά σχεδιασμένο βουρτσάκι αιχμαλωτίζει τη σωστή ποσότητα του προϊόντος, χωρίς την παραμικρή σπατάλη. Η νέα σύνθεση είναι υποδειγματική και ως προς τη φροντίδα που προσφέρει στις βλεφαρίδες. H d-πανθενόλη έχει ενδυναμωτική δράση και το εκχύλισμα βαμβακιού ενισχύει τον φυσικό τους όγκο. Από το πρώτο πέρασμα, οι βλεφαρίδες δείχνουν πιο πολλές και γεμάτες, με όγκο υψηλής ευκρίνειας και 24ωρης διάρκειας.


ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της Shiseido
ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της Shiseido

Ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της Shiseido
Εμπνευσμένη από την ιαπωνική κουλτούρα, τη μόδα και το design, η νέα, ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της Shiseido ανοίγει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην ιστορία της.
Από το 1872, έτος ίδρυσής της, η Shiseido συνταιριάζει πρωτοποριακές τεχνολογίες και μίνιμαλ αισθητική, αξίες συνδεδεμένες με τη χώρα καταγωγής της, την Ιαπωνία. Ένα συναρπαστικό κεφάλαιο στην πολυετή ιστορία της μάρκας ανοίγει με το επαναλανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ, που υπογραμμίζεται από το motto του οίκου «Beauty reimagined. Beauty made with soul», ενώνει την τέχνη με την επιστήμη και εμπνέεται από την ιαπωνική κουλτούρα, τις πόλεις της και τις γυναίκες-μούσες που έχουν συνεργαστεί με τη μάρκα. Τέσσερις υφές, 22 προϊόντα, 135 αποχρώσεις βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες και επαναστατικές υφές. Με διαυγές σύμπλεγμα που μετατρέπει τα διαφορετικά είδη πέρλας σε καθαρές, κρυσταλλικές υφές, τα Dews χαρίζουν μαγική λάμψη σε πρόσωπο, μάτια, χείλη, που έχει διάρκεια και σταθερότητα. Νέα προσέγγιση στα προϊόντα χειλιών, τα gels συνδυάζουν το έντονο χρώμα με τη μεταξένια υφή και την ανθεκτική σύνθεση. Τα inks επαναπροσδιορίζoυν την αρχαία τέχνη της Ιαπωνίας, την καλλιγραφία, συνδυάζοντας αριστοτεχνική ακρίβεια και έντονο χρώμα σε χείλη και μάτια. Όσο για τις new age πούδρες, βασίζονται στις καινοτόμες τεχνολογίες Cream Powder Matrix και Airfusion και προσφέρουν κάλυψη και βελούδινη, αέρινη αίσθηση σε μάτια, χείλη, ζυγωματικά. Τέλος, τα απόλυτα εργαλεία του μακιγιάζ, τα πινέλα, είναι χειροποίητα από Ιάπωνες τεχνίτες και ακολουθούν πιστά την τεχνολογία Ηidden Core, η οποία προσφέρει ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς να δημιουργεί ραβδώσεις. Αφού προκάλεσε δέος και εντυπωσίασε τον κόσμο της ομορφιάς το 2018, παρουσιάζοντας την νέα, επαναστατική συλλογή μακιγιάζ, η Shiseido επικεντρώνεται στη φροντίδα της επιδερμίδας. To 2019 ολοκληρώθηκε η παγκόσμια ανανέωση της σειράς μακιγιάζ με τα νέα προϊόντα foundation. To Synchro Skin Self-Refreshing Foundation με ανάλαφρη σύνθεση, προσαρμόζεται άμεσα με την επιδερμίδα χαρίζοντας διάφανο, φωτεινό αποτέλεσμα και άψογη εμφάνιση.


Rouge Pur Couture The Slim του οίκου ομορφιάς YSL
Rouge Pur Couture The Slim του οίκου ομορφιάς YSL
Rouge Pur Couture The Slim του οίκου ομορφιάς YSL
Το Rouge Pur Couture The Slim του οίκου ομορφιάς YSL, με τη ματ υφή, το έντονο χρώμα και το τετραγωνισμένο σχήμα, επαναπροσδιορίζει το κραγιόν όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα.
Μετά τις κρεμώδεις και τις σατινέ υφές, τα ματ χείλη παίρνουν τα πρωτεία! Τώρα, τα φώτα πέφτουν πάνω τους και τα απογειώνουν πανηγυρικά. Με μοντέρνο και τολμηρό DNA, ο οίκος ομορφιάς YSL βρίσκεται πάντα στις πιο δημιουργικές επάλξεις! Καθορίζει τις τάσεις και τις αναδεικνύει, κατοχυρώνοντάς τες στη συνείδηση όλων των fashion και beauty lovers. Αυτό συμβαίνει και με το Rouge Pur Couture The Slim, ένα κραγιόν πέρα από τα συνηθισμένα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πρώτη σειρά προϊόντων για τα χείλη «σχεδιασμένη» από τον Tom Pecheux, Global Beauty Director του οίκου ομορφιάς YSL. Εμπνευσμένο από το έντονο χρώμα και την ελαστικότητα του δέρματος, τονίζει τα χείλη, προσφέροντας έντονο ματ χρώμα και πλήρη κάλυψη με μία κίνηση.
Τα χείλη μας απολαμβάνουν ένα ιδιαίτερο, couture δερμάτινο ματ αποτέλεσμα που είναι εξαιρετικά άνετο, ευκολοφόρετο και έχει διάρκεια. Αυτό που κάνει το ψιλόλιγνο κραγιόν να ξεχωρίζει, είναι το καινοτόμο, λεπτό, τετραγωνισμένο σχήμα του που εξασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στην εφαρμογή, ώστε να τονίζονται σωστά τα χείλη και οι καμπύλες τους! Εξάλλου, τόσο η πυκνή, πουδρέ υφή του όσο και το πλούσιο χρώμα του απαιτούν το τέλειο περίγραμμα. Το μυστικό των makeup artists είναι ότι σχηματίζουν ένα τετράγωνο σχήμα γύρω από το τόξο των χειλιών προτού τα βάψουν. Ο πανέξυπνος και πρωτοπόρος Tom Pecheux απλοποιεί τη διαδικασία, σχεδιάζοντας ένα τετράγωνο κραγιόν που μας βοηθάει να δημιουργούμε μόνες μας ένα ακριβές περίγραμμα, παίζοντας με τα όρια (#walktheline) και ακροβατώντας ανάμεσα στο couture και το casual στιλ.


Κατηγορία: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

σειρά Bb Curl, της Bumble and bumble
Σειρά Bb Curl, της Bumble and bumble
Σειρά Bb Curl, της Bumble and bumble
Αυτό που θέλουν οι μπούκλες για να είναι υγιείς και λαμπερές τους το προσφέρει η σειρά Bb Curl, της Bumble and bumble.
Τις τελευταίες σεζόν, οι σγουρομάλλες παίρνουν την «εκδίκησή» τους, αφού τα μαλλιά τους φιγουράρουν περήφανα σε διαφορετικά σχήματα και μήκη, αλλά με τη φυσική τους υφή, στις πασαρέλες των πιο διάσημων οίκων. Ωστόσο, οι μπούκλες δεν είναι μια απλή περίπτωση μαλλιών. Άλλοτε φριζάρουν, άλλοτε πάλι χάνουν τη φόρμα και την ελαστικότητά τους, άλλοτε είναι θαμπές.
Ποικίλα είναι τα tips & tricks των hair stylists, αλλά όλοι καταλήγουν στο εξής: για τη σωστή φροντίδα τους πρέπει πρωτίστως να ποντάρουμε στα κατάλληλα προϊόντα. Η σειρά περιποίησης και styling Bb Curl, της Bumble and bumble προτείνει τρία προϊόντα για υγιείς, λαμπερές και ωραία φορμαρισμένες μπούκλες. Το Curl Anti-Humidity Gel-Oil με εκχυλίσματα τροπικών ελαίων αντιμετωπίζει το φριζάρισμα, συνδυάζοντας το δυνατό κράτημα ενός gel με τη θρέψη ενός ελαίου, δίνοντας στις μπούκλες φυσική λάμψη και παιχνιδιάρικη κίνηση. Αν, πάλι, θέλουμε ενυδάτωση σε βάθος, ιδανική είναι η μάσκα Curl Butter Masque. Δίνει... σπιρτάδα στα μαλλιά με μπούκλες ενισχύοντας την κίνηση και τη ζωντάνια τους. Τέλος, το Curl Luminous Oil Spray είναι ιδανικό για θαμπά και ξηρά κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Με εξωτικό μείγμα ελαίων στη σύνθεση λειτουργεί σαν πολυεργαλείο, αφού ενυδατώνει, προστατεύει από τη θερμότητα και τον ήλιο (με φίλτρα UV), αντιμετωπίζει το φριζάρισμα, δίνει δομή, χαρίζει λάμψη.


Fusion Luxury Mask, της Philip Martin’s
Fusion Luxury Mask, της Philip Martin’s
Η Fusion Luxury Mask, της Philip Martin’s®, προσφέρει την απόλυτη φροντίδα στα μαλλιά, μέσα από την αρμονία μεταξύ ανθρώπου, περιβάλλοντος και ομορφιάς.
Είναι γεγονός ότι τα τελετουργικά περιποίησης, όπως οι τεχνικές εργασίες (balayage, ανταύγειες, έντονα ξανθά) και το καθημερινό styling ταλαιπωρούν και εξασθενούν τα μαλλιά μας. Για αντιστάθμισμα, οι hair stylists επιμένουν να χρησιμοποιούμε μάσκες, ώστε να τα επαναφέρουμε στα επιθυμητά επίπεδα υγείας, ελαστικότητας, λάμψης. Στις υπηρεσίες των φθαρμένων μαλλιών τίθεται η ενυδατική μάσκα της ιταλικής μάρκας Philip Martin’s®, η οποία συγκεντρώνει πολλές αρετές. Συνδυάζει premium ποιότητα, ψαγμένες πρώτες ύλες, φιλική σύνθεση ως προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βιο-συμβατά προϊόντα με αυστηρά επιλεγμένα συστατικά φυσικής και βιολογικής προέλευσης. Σύσταση χωρίς parabens, sls, propylene glycol. Για πρώτη ύλη έχει τα βιολογικά εκχυλίσματα από κάστανο και φραγκοστάφυλο, καθώς και λάδι ελιάς, πλούσια σε θρεπτικά, αναπλαστικά και αντιγηραντικά συστατικά. Αμέσως, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πλούσια θρέψη από τον πυρήνα στα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά που έχουν χάσει την απαλότητα και την ελαστικότητά τους. Επιπλέον, χαρίζει λάμψη που διαρκεί, μειώνει το φριζάρισμα και το σπάσιμο στις άκρες, επιβραδύνει τη δυσάρεστη εμφάνιση της ψαλίδας.


Blond Absolu, της Kérastase
Blond Absolu, της Kérastase
Blond Absolu, της Kérastase
H Blond Absolu, της Kérastase, η πρώτη σειρά με υπεριώδεις χρωστικές, ανταποκρίνεται στη διπλή ανάγκη των ξανθών μαλλιών για περιποίηση και τελειοποίηση του τόνου.
Ο πιο δημοφιλής κωδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που γνωρίζει την αποθέωση μέσα από 95 εκατομμύρια αναρτήσεις στο instagram δεν είναι απλώς ένα... χρώμα. Είναι άποψη, ενσάρκωση μιας cool, νεανικής ενέργειας, αντανάκλαση ομορφιάς και θηλυκότητας. Από το παγωμένο πλατινέ, μέχρι τις χρυσαφένιες ανταύγειες, υπάρχει ένα ξεχωριστό ξανθό για κάθε προσωπικότητα και τύπο μαλλιών, διαφορετική εποχή και διάθεση. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους όλες οι γυναίκες που επιλέγουν το ξανθό; Θέλουν μαλλιά απαλά και φυσικά στο άγγιγμα χωρίς ξεθώριασμα και χωρίς ανεπιθύμητους θερμούς τόνους. Ωστόσο, το ξανθό αποτελεί πρόκληση, γιατί με το ξάνοιγμα η τρίχα καταπονείται, γίνεται ξηρή στο άγγιγμα και χάνει τη λάμψη της, εμφανίζοντας ανεπιθύμητους υποτόνους (πορτοκαλί τόνοι, κιτρίνισμα).
Οι τελευταίες έρευνες της Kérastase δίνουν τη λύση με την Blond Absolu, πρώτη σειρά περιποίησης για κάθε τύπο και τόνο ξανθού, ειδικά σχεδιασμένη να ανταποκρίνεται στη διπλή ανάγκη των ξανθών μαλλιών, τόσο για επανόρθωση όσο και για εξουδετέρωση των θερμών τόνων. Αντλώντας έμπνευση από την περιποίηση της επιδερμίδας, δημιουργεί ένα σύμπλοκο ενεργών συστατικών που ικανοποιεί τις ανάγκες ακόμα και του πιο «ακραίου» ξανθού. Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει ενυδάτωση, ενώ το άνθος εντελβάις, με καταγωγή από τις παγωμένες Άλπεις, αξιοποιείται για τις προστατευτικές και αντιοξειδωτικές του δυνάμεις. Η σύνθεση ενισχύεται με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε υπεριώδεις παράγοντες εξουδετέρωσης με μπλε-μοβ χρωμομόρια που απομακρύνουν τους ανεπιθύμητους υποτόνους, κάτι που είναι απολύτως καινοτόμο.
Έξι προϊόντα -σαμπουάν για φωτεινό ξανθό, μοβ σαμπουάν, κρέμα εντατικής ενδυνάμωσης, μάσκα, booster, θερμοπροστατευτικός ορός- συνδυάζονται σε εξατομικευμένα τελετουργικά για το λούσιμο, την περιποίηση, το φορμάρισμα με τη συμβουλή του κομμωτή, για χρήση στο κομμωτήριο και στο σπίτι. Τα μαλλιά επανορθώνονται σε βάθος, την ώρα που οι πανίσχυροι υπεριώδεις παράγοντες εξουδετερώνουν τους ανεπιθύμητους θερμούς τόνους και φωτίζουν το ξανθό χρώμα.


Κατηγορία: ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ

Libre Eau de Parfum, YSL
Libre Eau de Parfum, YSL
Libre Eau de Parfum, YSL
Σέξι και cool, το Libre Eau de Parfum, του οίκου ομορφιάς YSL, δίνει σάρκα και οστά στη θηλυκότητα της δομής του fougère, προσθέτοντας καυτή ένταση στην εθιστική λουλουδάτη καρδιά.
Βρίσκεται πάντα στην αιχμή! Πειραματίζεται και ανοίγει νέους δρόμους. Τη δεκαετία του ‘60 μετατρέπει το σμόκιν σε ένα προκλητικό βραδινό ένδυμα εγκαινιάζοντας μια εποχή ακραίας θηλυκότητας με πολύ μίνι φούστες, όχι για να προκαλούν, αλλά για να επιτρέπουν στις γυναίκες να κινούνται ελεύθερα.
«Ξέρω ότι βοήθησα την τέχνη να εξελιχθεί και επέτρεψα στις γυναίκες να μπουν σε έναν κόσμο ελευθερίας που μέχρι τότε ήταν απαγορευμένος για εκείνες», έχει δηλώσει ο ανυπέρβλητος Yves Saint Laurent. Το Libre είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα, για την οποία η ελευθερία είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Το σέξι, σύγχρονο λουλουδάτο άρωμα αποτελεί τη freestyle προσέγγιση του fougère, του κλασικού στιλ των ανδρικών αρωμάτων, που τελειοποιήθηκε μετά από 7 χρόνια και 1.570 παραλλαγές από δύο Master Perfumers της IFF, την Anne Flipo και τον Carlos Benaïm. Ο κομψός χαρακτήρας του βασίζεται στις αντιθέσεις, σε μια κατεξοχήν ανδρική δομή και στην απόλυτα θηλυκή καρδιά, στην cool και sexy διάθεση. Φωτεινό χάρη στο αισθησιακό άνθος πορτοκαλιάς και το δροσερό άνθος λεβάντας, αιθέριο χάρη στο σπινθηροβόλο νερολί και στο ζουμερό μανταρίνι και φλογερό χάρη στην υπνωτική βανίλια και το λαμπερό κεχριμπάρι. Καθαρό και ακριβές, όπως το τέλεια ραμμένο κοστούμι.


Idôle, Lancôme
Idôle, Lancôme
Η Lancôme αφιερώνει το άρωμα Idôle στις γυναίκες της νέας εποχής και υπογράφει τον αρωματικό εθισμό του μέλλοντος.
Απευθύνεται σε όλες εμάς που ζούμε τη ζωή μας με δύναμη και ενθουσιασμό, που αρνούμαστε να συμβιβαστούμε παραμένοντας πιστές στον εαυτό μας, που επαναπροσδιορίζουμε το νόημα της επιτυχίας. Πέρα από ένα απλό άρωμα, το Idôle Le Parfum, της Lancôme είναι ένα μανιφέστο που μας παροτρύνει να γίνουμε το είδωλο του εαυτού μας! Δεν είναι τυχαίο ότι υπογράφεται από τρεις γυναίκες αρωματοποιούς: τη Shyamala Maisondieu, την Nadège Le Garlantezec και την Adriana Medina, που διαγράφουν διαφορετικές πορείες ζωής, αλλά μοιράζονται το κοινό όραμα και την αγάπη τους για το άρωμα. Η musky chypre δημιουργία έχει στην καρδιά της την αγαπημένη νότα της μάρκας, το τριαντάφυλλο, μέσα από έναν συνδυασμό δύο αιθέριων ελαίων και ενός ροδόνερου. Ελαφρώς ενισχυμένο από γιασεμί, αυτό το μπουκέτο τριαντάφυλλων ακτινοβολεί ένα λαμπερό, λουλουδάτο φως, το οποίο εντείνεται από το πατσουλί, τον κέδρο και τον μόσχο. Το άρωμα υπογράφει τον αρωματικό εθισμό του μέλλοντος, καθώς ανήκει στη μέχρι σήμερα ανεξερεύνητη οικογένεια «clean», η οποία αποπνέει αναζωογονητική καθαριότητα, συνδυάζοντας την ευεξία και τη γαλήνη. Σπουδαία καινοτομία το διάφανο μπουκάλι πρωτοφανούς λεπτότητας, πάχους μόλις 15 χιλιοστών, που χωράει στην παλάμη του χεριού και μπαίνει στην τσέπη, για να το έχετε εύκολα πάντα μαζί σας.


Sì, Giorgio Armani
Sì, Giorgio Armani
Sì, Giorgio Armani
What if you said Sì? Το Sì είναι η ωδή του οίκου Giorgio Armani Beauty στη μοντέρνα θηλυκότητα, σαν μια δήλωση ελευθερίας, αγάπης και ζωής.
Το Sì δεν είναι απλώς ένα άρωμα. Είναι νοοτροπία. Ιδεαλίστρια και αποφασιστική, η γυναίκα Sì γίνεται πιο δυνατή μέσα από κάθε νέα εμπειρία. Νιώθει ζωντανή χάρη στην αγάπη της για την ελευθερία, την τόλμη, την ίδια τη ζωή.
Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε ένα άρωμα επηρεαζόμαστε από τις νότες που αναδίδει ή από το όνομα που αναγράφεται στο μπουκάλι; Στην περίπτωση του Giorgio Armani θα απαντούσαμε καταφατικά και στα δύο σκέλη της ερώτησης. Αφενός, γιατί κάθε τι που δημιουργεί ο σπουδαίος Ιταλός σχεδιαστής είναι απόρροια ενός προσεκτικά δουλεμένου και καλαίσθητου project που θέλουμε να κάνουμε δικό μας. Αφετέρου, τα αρώματά του είναι φίνα και εκλεπτυσμένα, τολμηρά και αισθησιακά. Δεν αναδίδουν μόνο νότες, αλλά γεννούν και πλούσια συναισθήματα και αλλεπάλληλες εικόνες. Είναι νοοτροπία και στάση ζωής. Αυτό συμβαίνει και με το Sι Fiori, που εξυμνεί τη μοντέρνα θηλυκότητα. Δημιουργία της αρωματοποιού Julie Massé, το Sι Fiori Eau de Parfum δίνει νέα, πιο floral διάσταση στο κλασικό Si Eau de Parfum Chypre (2013), με το νερολί σε ρόλο πρωταγωνιστή. Το εμβληματικό μπουκάλι αναδεικνύεται σε ένα ντελικάτο nude ροζ χρώμα. Το χρυσό δαχτυλίδι, σύμβολο αιωνιότητας, κοσμεί τον λαιμό του μπουκαλιού. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ακτιβίστρια Cate Blanchett εκπροσωπεί και ενσαρκώνει τις αξίες όλων των αρωμάτων Sι, που συνοψίζονται στη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ανεξαρτησία της σύγχρονης γυναίκας. Η Cate Blanchett είναι όλα όσα εκφράζουν τη γυναίκα Giorgio Armani. «Φωτεινή και εκλεπτυσμένη, η φυσική της κομψότητα και η ξεχωριστή ομορφιά της είναι εντυπωσιακή», αναφέρει ο Giorgio Armani.


Κατηγορία: ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

Explorer Eau de Parfum, Montblanc
Explorer Eau de Parfum, Montblanc
Explorer Eau de Parfum, Montblanc
Ο γνωστός οίκος Montblanc, με το άρωμα Explorer Eau de Parfum, παρασύρει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι που ξεκινάει από την Ευρώπη για να εξερευνήσει όλο τον κόσμο.
Η αρωματοποιία είναι όπως ένα ταξίδι, στο οποίο μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα», είπε ο Antoine Maisondieu, η μία από τις τρεις μύτες του Explorer Eau de Parfum. Τόσο εκείνος όσο και οι συνδημιουργοί του αρώματος, ο Olivier Pescheux και ο Jordi Fernandez, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, εξερευνώντας τα αρώματα της φύσης, συλλέγοντας γνώσεις και κλείνοντας τις εμπειρίες τους σε ενδιαφέρουσες αρωματικές δημιουργίες. Αντλώντας έμπνευση από το ταξίδι στην Ιταλία, το άρωμα ξεκινάει με τη φρέσκια και σπινθηροβόλα λάμψη του περγαμόντου. Από την εξερεύνηση των φυτειών της Αϊτής, η βελούδινη καρδιά υπογράφεται από το βετιβέρ αποκαλύπτοντας εκλεπτυσμένη αρρενωπότητα και έντονη προσωπικότητα. Από τη μακρινή Ασία προέρχεται η βάση του αρώματος, το πατσουλί υψηλής ποιότητας που δημιουργείται κατ’ αποκλειστικότητα για τον οίκο και καλλιεργείται σύμφωνα με τις αρχές της αιεφόρου ανάπτυξης. Η πλούσια και μεθυστική μυρωδιά του συνδυάζεται με τις απαλές νότες καπνού. Το ξυλώδες με νότες δέρματος άρωμα απευθύνεται στον σύγχρονο άντρα εξερευνητή που ταξιδεύει σε μέρη άγνωστα, γιατί θέλει να τα ανακαλύπτει μόνος του. Το μεγαλειώδες μπουκάλι-κομψοτέχνημα δένει αρμονικά την ευρωπαϊκή κομψότητα με τα αριστοκρατικά υλικά και την κληρονομιά χειροποίητης τεχνοτροπίας Montblanc.


Armani Code Absolu, Giorgio Armani Beauty
Armani Code Absolu, Giorgio Armani Beauty
Armani Code Absolu, Giorgio Armani Beauty 
Το άρωμα Armani Code Absolu, του οίκου Giorgio Armani Beauty επαναπροσδιορίζει την έννοια της γοητείας και της σαγήνης, ενσαρκώνοντας την πιο ακαταμάχητη, εθιστική εκδοχή της οικογένειας Armani Code.
Αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε με λίγες λέξεις την ουσία του σύγχρονου άντρα, έτσι όπως τον ονειρεύονται οι γυναίκες, θα μιλούσαμε για ένα γοητευτικό αρσενικό, με αυτοπεποίθηση, αίσθηση του χιούμορ και αβίαστη κοινωνικότητα. Το Armani Code, που λανσαρίστηκε το 2014, έγινε αμέσως συνώνυμο της αυθεντικής προσωπικότητας και του μαγνητισμού ενός άνδρα. Τώρα, το εμβληματικό άρωμα αποκαλύπτει μια πιο σαγηνευτική και ζεστή εκδοχή. Το Armani Code Absolu ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην εκρηκτική φρεσκάδα και στην αξέχαστη γοητεία, συνδυάζοντας την πικάντικη έξαψη ενός ραντεβού με τη μοντέρνα κομψότητα.
O Antoine Maisondieu βάζει ακόμα μια φορά την υπογραφή του στο άρωμα του Armani Code. Η χαρακτηριστική νότα του Armani Code, οι κόκκοι tonka, εντείνονται από μεθυστικό ρούμι, που δίνει βάθος, και σκοτεινή βανίλια, που αναδίδει γλυκύτητα, απελευθερώνοντας έναν ζεστό και αρρενωπό αισθησιασμό, μια πινελιά σουέντ… Ο Ryan Reynolds ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς παγκοσμίως, εκπροσωπεί επάξια το αντρικό άρωμα Armani Code. «Με τη σύγχρονη και γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητά του, ο Ryan Reynolds ενσαρκώνει τέλεια την αποπλάνηση του άνδρα Armani Code: Ένας άνδρας χαρισματικός, αυθεντικός, με αβίαστο στιλ και τη σωστή δόση ειρωνείας», αναφέρει ο Giorgio Armani.


Sauvage Parfum, του Dior
Sauvage Parfum, του Dior
Sauvage Parfum, του Dior
Η εμπλουτισμένη εκδοχή του Sauvage Parfum, του Dior, έχει μια έντονη φρεσκάδα που ενώνεται με την απαλότητα της ανατολίτικης ευωδιάς.
Το Sauvage δεν είναι απλώς ένα άρωμα. Είναι ένας ύμνος στην αρρενωπότητα. Ένας μεγάλος και αξεπέραστος καρδιοκατακτητής. Λίγα αρώματα μένουν στη συνείδηση των ανδρών και στην καρδιά των γυναικών τόσο ανεξίτηλα όσο αυτή η ανατρεπτική αρωματική δημιουργία, ήδη από την πρώτη φορά που κυκλοφόρησε.
Η τελευταία, εμπλουτισμένη εκδοχή του διατηρεί την ψυχή του αρχικού αρώματος, αλλά ενισχύεται με εξαιρετική φρεσκάδα, απαλή ανατολίτικη ευωδιά και άγρια ομορφιά που ζωντανεύει στο δέρμα. Τα ξύσματα περγαμόντου από το Reggio di Calabria, που αποτελούν την πραγματική υπογραφή του Sauvage, υποδέχονται μια νέα νότα από μανταρίνι που εντείνει τη φρεσκάδα, καθώς και φρούτα που του δίνουν μια σπινθηροβόλα και ζουμερή διάσταση. Σε αυτή τη μαγική σύνθεση, η τελευταία αρωματική προσθήκη, δηλαδή το κάρδαμο, αφήνει το πικάντικο άγγιγμά του. Το άρωμα κλείνει με μια ξύλινη, επιβλητική συμφωνία: κεχριμπάρι, κέδρος Βιρτζίνιας και ένα σπάνιο απόσταγμα σανταλόξυλου που διαθέτει πλούσιες χροιές και εξαιρετικές ποιότητες, χάρη στις ασυνήθιστες μεθόδους καλλιέργειας σε μια φυτεία στη Σρι Λάνκα, με την οποία συνεργάζεται ο Dior για περισσότερα από δέκα χρόνια. Oλοκαίνουριες στο υπέροχο, μαγευτικό, πολυτελές σύμπαν του Dior, είναι οι ανατολίτικες νότες από tonka beans και βανίλια Παπούας, που προσθέτουν στις ξυλώδεις νότες ένα νέο, βελούδινο, αισθησιακό άγγιγμα. Το απολαυστικά καθαρό αρρενωπό, έντονα συμπυκνωμένο Sauvage έχει μια μεθυστική γοητεία που μαγεύει τις αισθήσεις και δεν αφήνει κανέναν ανεπηρέαστο.
Πιο περίτεχνο από ποτέ, το μπουκάλι υιοθετεί το αδιαπέραστο μπλε χρώμα της βαθιάς νύχτας, η βάση του φωτίζεται από το ζωηρό, τιρκουάζ χρώμα, ενώ τα ασημένια γράμματα υπογραμμίζουν το θρυλικό όνομά του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ