Market

Collagen Skin Booster: Yγιή όψη της επιδερμίδας από μέσα

Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Collagen Skin Booster: Yγιή όψη της επιδερμίδας από μέσα

Νέο Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition: Η υγιής όψη της επιδερμίδας ξεκινάει από μέσα σας.

Tο νέο Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition, η πρόσφατη προσθήκη στη σειρά περιποίησης Herbalife SΚΙΝ, ήρθε για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια υγιή όψη της επιδερμίδας και να καταπολεμήσετε τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα από μέσα σας.  

Το Collagen Skin Booster είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή ροφήματος, το οποίο περιέχει βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου Verisol®P, τα οποία επιστημονικώς έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τις ρυτίδες των ματιών και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας μετά από 4 εβδομάδες*.

Νέο Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition: Η υγιή όψη της επιδερμίδας ξεκινάει από μέσα σας.

Επιπλέον, τα Verisol® P έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τα ορατά σημάδια της κυτταρίτιδας μετά από αδιάκοπη συνεχή χρήση 3 μηνών.
Το νέο Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικές Βιταμίνες (A, C, E, Νιασίνη & Βιοτίνη) και μέταλλα (Ψευδάργυρος, Σελήνιο, Χαλκός & Ιώδιο) που συμβάλλουν στην υποστήριξη της υγείας του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών**.
Ένα ρόφημα ομορφιάς χαμηλό σε θερμίδες, χωρίς γλουτένη και με αναζωογονητική γεύση φράουλα και λεμόνι. Μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας εύκολα, προσθέτοντας ένα scoop σε 250 ml νερό. Ανακατεύετε και απολαμβάνετε.
Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το herbalife.gr 

*Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στις ρυτίδες των ματιών και στην ελαστικότητα της επιδερμίδας μετά από 4 εβδομάδες.
** Η Βιοτίνη, το Ιώδιο και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της κατάστασης του δέρματος. Η Βιοτίνη, το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών. Το Σελήνιο και ο Ψευδάργυρος συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των νυχιών.

Collagen Skin Booster της Herbalife Nutrition: Εξειδικευμένη Διατροφή για την Επιδερμίδα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ