Market

Cyber Monday στη MediaMarkt: Προσφορές που σπάνε το internet

Στη MediaMarkt οι smart προσφορές δεν τελειώνουν ποτέ.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Cyber Monday στη MediaMarkt, κάνει την αρχή της εβδομάδας μοναδική με προσφορές που θα «σπάσουν» το ίντερνετ. Μόνο 30 Νοεμβρίου.

Η Cyber Monday στη MediaMarkt κάνει την αρχή της εβδομάδας μοναδική με προσφορές που θα «σπάσουν» το ίντερνετ. Μόνο 30 Νοεμβρίου.

Η Cyber Monday στη MediaMarkt κάνει την αρχή της εβδομάδας μοναδική με προσφορές που θα «σπάσουν» το ίντερνετ! Μόνο για τις 30 Νοεμβρίου, ο «ειδικός των χαμηλών τιμών», δίνει σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν ό,τι θέλουν σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το mediamarkt.gr.
Όλα είναι εκεί και σας περιμένουν για να γίνουν δικά σας με μερικά μόνο clicks.

Aποκτήστε τώρα:

  • Τηλεόραση QLED 4K SAMSUNG 55 ιντσών από 1.799€ στα 899€
  • Κλιματιστικό επιτοίχιο BOSCH Α++ από 549€ μόνο 329€
  • Πλυντήριο ρούχων INDESIT 9kg από 359€ μόνο 319€
  • Ατμοπαραγωγό TEFAL 2600W από 359.90€ μόνο 189€

Στον online κόσμο της MediaMarkt θα ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες επιλογές: είδη σπιτιού και μικροσυσκευές, για να εξοπλίσετε κάθε χώρο με όλα όσα χρειάζεστε και οικιακές συσκευές που απαντούν σε κάθε ανάγκη του νοικοκυριού σας. Αλλά οι επιλογές δε σταματούν εδώ. Μπορείτε ακόμη να βρείτε έξυπνες τηλεοράσεις και είδη τεχνολογίας, για ασύγκριτες στιγμές διασκέδασης και είδη gaming, περιφερειακά και αξεσουάρ, που θα απογειώσουν τις στιγμές χαλάρωσης. Και όλα αυτά σε τιμές που δεν έχετε φανταστεί.

Απλά επιλέξτε ό,τι δεν έχετε προλάβει να προμηθευτείτε στην Black Friday και η ομάδα της MediaMarkt θα φροντίσει να φτάσουν στην πόρτα σας, με άμεση και ασφαλή παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Στη MediaMarkt οι smart προσφορές δεν τελειώνουν ποτέ. Αυτή τη Cyber Monday ξεκινήστε την εβδομάδα σας «κακομαθαίνοντας» τον εαυτό σας. Αποκτήστε ό,τι χρειάζεστε από τη MediaMarkt και επωφεληθείτε από τις προσφορές που θα «σπάσουν» το internet.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ