Market

Fish Market: Ένα oyster-sushi-fish bar που θα λατρέψετε

Ελληνικό σούσι που δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fish Market: Ένα oyster-sushi-fish bar που θα λατρέψετε

Fish Market, ένας παράδεισος μικρών γεύσεων σας περιμένει στην πλατεία Μαβίλη με μοναδικές γεύσεις δια χειρός Βασίλη Μητσοτάκη.

Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να ζήσετε την εμπειρία μίας μοντέρνας γευστικής προσέγγισης σε όλα αυτά τα μαγικά που προσφέρει η θάλασσα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να τη ζήσετε στο Fish Market ακόμα και ένα γρήγορο επαγγελματικό γεύμα;

Το Fish Market είναι ένα cosy fusion fish spot με ανοιχτή κουζίνα σε πολύ όμορφο περιβάλλον. Αυτό το oyster-sushi-fish bar με το πειραγμένο μενού δια χειρός του σεφ Βασίλη Μητσοτάκη, προσφέρει ελληνικό σούσι που δεν το έχετε ξαναδοκιμάσει. Σκεφτείτε μόνο Nigiri από μπαρμπούνι ή τσιπούρα και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε πηγαίνοντας σε αυτόν τον μικρό παράδεισο γεύσεων...

Το Fish Market δεν αποτελεί μόνο μια ξεχωριστή «γευστική» πρόταση αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα σύγχρονο ιχθυοπωλείο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε και τις αγορές σας για το σπίτι. Για τους περίοικους ή όσους έχουν την τύχη να εργάζονται στην περιοχή, διατίθεται και delivery.

Τι να πρωτοδοκιμάσετε από τον πλούσιο κατάλογό του. Μία aσιατική σούπα με φιλέτο λευκού ψαριού, curry, γάλα καρύδας και lemongrass ή ταρτάρ τόνου/ σολομού σε τραγανά χωνάκια με τσίλι, λάιμ, τζίντζερ; Σαλάτα με baby σπανάκι, ρόκα, καπνιστό χέλι και φιλέτο μπακαλιάρου με μαύρη tempura ή ριζότο παντζαριού με σωτέ φιλέτο μπαρμπούνι, λεμονοθύμαρο και τσιπς πράσου; Ό,τι και να διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα είναι μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Όλες οι προτάσεις του καταλόγου κάνουν pairing και σε μία λίστα πολύ προσεγμένων οργανικών και φυσικών κρασιών από μικρούς Έλληνες παραγωγούς που θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

Δορυλαίου 7, πλατεία Μαβίλη, 2106926991

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ