Market

Eco Friendly: Βαλίτσα από ανακυκλωμένο Pet

Minimal, unisex και κομψή, από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι σχεδιασμένη με βάση τις επιτρεπόμενες διαστάσεις των χειραποσκευών

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Eco Friendly: Βαλίτσα από ανακυκλωμένο Pet

Η Go Carpisa δημιουργεί την Eco Friendly βαλίτσα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανακυκλωμένο Pet πιστοποιημένο από τo Carpisa La.

Η Go Carpisa συνεχίζει το ταξίδι της στην αειφορία, δημιουργώντας την Eco Friendly βαλίτσα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανακυκλωμένο PET πιστοποιημένο από τo Carpisa La. Για την παραγωγή κάθε βαλίτσας χρειάστηκε να ανακυκλωθούν 30 πλαστικά μπουκάλια.

Minimal, unisex και κομψή, είναι σχεδιασμένη με βάση τις επιτρεπόμενες διαστάσεις των χειραποσκευών, είναι πρακτική και ανθεκτική αφού κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Χάρη στο πλήρως επενδεδυμένο εσωτερικό της, που παράγεται επίσης με ανακυκλωμένο PET, επιτρέπει τη μεταφορά ρούχων και αντικειμένων με απόλυτη ασφάλεια. Η αντιολισθητική της επιφάνεια προστατεύει τη βαλίτσα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ενώ οι εξαιρετικά αθόρυβοι διπλοί τροχοί της -με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της ιαπωνικής τεχνολογίας Hinomoto- κινούνται σε 360 μοίρες εξασφαλίζοντας πρακτικότητα και ταχύτητα κίνησης. Ακόμη διαθέτει μπροστινή τσέπη με θήκη υπολογιστή, για επαγγελματική χρήση.

Η Go Carpisa δημιουργεί την Eco Friendly βαλίτσα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανακυκλωμένο Pet πιστοποιημένο από τo Carpisa La.

Διατίθεται σε μεγέθη S και Pilot case με τιμή λιανικής €99,95. To συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης επιχειρηματικής πορείας, ενός σχεδίου βιωσιμότητας 360 μοιρών, όπου η Carpisa και ο όμιλος Pianoforte Holding ακολουθούν εδώ και αρκετά χρόνια και εμπλέκουν διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς.

Ο Όμιλος συνέταξε πρόσφατα τον «Χάρτη Αειφορίας Pianoforte» που στοχεύει στην ευθυγράμμιση της δέσμευσής του για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας, των πελατών και των προμηθευτών, ορίζοντας έτσι μια κατευθυντήρια γραμμή για καθημερινές δράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν κοινές αξίες μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της Go Carpisa.

Σε προϊοντικό επίπεδο συγκεκριμένα, ο Όμιλος Pianoforte αναγνωρίζει τη σημασία της επίβλεψης των άμεσων και έμμεσων περιβαλλοντικών επιπτώσεων που σχετίζονται με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής. Από την αξία των προϊόντων, τη χρήση φυσικών πόρων, την προσεκτική επιλογή υλικών και τη συνεργασία με ορισμένους προμηθευτές, αλλά ππρωτίστως  γνωρίζει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στη μείωση αυτών των επιπτώσεων για να εξασφαλίσει την προώθηση ενός βιώσιμου μέλλοντος μέσω υπεύθυνης δράσης σύμφωνα με τους ισχύοντες περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Για τον λόγο αυτό, η Carpisa και η Go Carpisa μελετούν νέες λύσεις και, εδώ και μερικά χρόνια, συμπεριλαμβάνουν στις συλλογές τους προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά, επικοινωνώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες με τα χαρακτηριστικά των βιώσιμων προϊόντων, προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Όμιλος υποστηρίζει επίσης, από το 2018, την εκστρατεία "Save the Ocean" του ιδρύματος One Ocean Foundation για τη βιωσιμότητα του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Η Go Carpisa δημιουργεί την Eco Friendly βαλίτσα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από ανακυκλωμένο Pet πιστοποιημένο από τo Carpisa La.

Με πιστοποίηση ISO 9001 το R&D Εργαστήριο της Carpisa αναλύει και δοκιμάζει συνεχώς το κάθε υλικό. Η έμπειρη ομάδα μηχανικών του ερευνά και πειραματίζεται με νέες τεχνικές λύσεις με στόχο τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι όσο το περισσότερο ευέλικτα, ανθεκτικά και ελαφριά.

Ολόκληρη η συλλογή των αποσκευών, δοκιμάζεται σε όλα τα στάδια της παραγωγής, τόσο πριν όσο και μετά από την παραγωγή, για να επιβεβαιωθεί ότι το προϊόν πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ