Market

Madame Coco: Επιλέξετε το τέλειο κουβερλί ανάλογα με το στιλ σας

Καθορίστε την επιλογή των κουβερλί σας με βάση την ποσότητα φωτός που δέχεστε στο δωμάτιό σας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Madame Coco: Επιλέξετε το τέλειο κουβερλί ανάλογα με το στιλ σας
Madame Coco: Επιλέξετε το τέλειο κουβερλί ανάλογα με το στιλ σας

Αντικατοπτρίστε το στιλ σας στο υπνοδωμάτιό σας με τα πολύ κομψά κουβερλί της Madame Coco. Μονό, Διπλό και King Size σε ματ σατέν, υφαντά, ζακάρ και πλεκτά.

Στο υπνοδωμάτιο, στο πιο προσωπικό κομμάτι των σπιτιών αας πρέπει να συνδυάζεται πάντα η άνεση με την κομψότητα. Η Madame Coco αποκαλύπτει πώς να επιλέξετε το τέλειο κουβερλί ανάλογα με το στιλ σας.

Καθορίστε την επιλογή των κουβερλί σας με βάση την ποσότητα φωτός που δέχεστε στο δωμάτιό σας.

Σύμφωνα με τη MADAME COCO, η ένταση του φωτός στο δωμάτιό σας παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή των κουβερλί.

Madame Coco Αντικατοπτρίστε το στιλ σας στο υπνοδωμάτιό σας με τα πολύ κομψά κουβερλί της Madame Coco

Σε κρεβατοκάμαρες που είναι διακοσμημένες με σκούρα χρώματα ή δεν έχουν έντονο φως, ο σωστός συνδυασμός φωτός και κουβερλί θα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται τόσο μεγαλύτερο όσο και φωτεινότερο. Σε φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια, μπορείτε να απολαύσετε πιο ελεύθερα και άνετα την επιλογή των χρωμάτων.

Madame Coco

Η MADAME COCO προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα εναλλακτικών λύσεων για τα κουβερλί σας. Μονό, Διπλό και King Size και με ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών υφάσματος, όπως ματ σατέν, υφαντά, ζακάρ και πλεκτά. Σας δίνει επίσης την ευκαιρία να συνδυάσετε τα κουβερλί των στρωμάτων σας σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, ανάλογα με τα έπιπλα, τα αξεσουάρ, τις κουρτίνες, τα χαλιά και το χρώμα του τοίχου στο δωμάτιο, λόγω της μεγάλης ποικιλίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της MADAME COCO μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματά της και στο gr.madamecoco.com: Γλυφάδα: Γρηγορίου Λαμπράκη 32/ Χαλάνδρι: Ανδρέα Παπανδρέου 12/ Ελληνικό: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 48 (απέναντι από τη στάση μετρό Ελληνικό)/ Κέντρο Αθήνας: Αθηναΐδος 4

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ