Market

Greece Race for the Cure 2020: Φέτος τρέξε αλλιώς

Ενάντια σε όλες τις προβλέψεις που ήθελαν τον Covid -19 να σας στερεί τη δυνατότητα να δώσετε το μαζικό παρών στον καθιερωμένο αγώνα δρόμου, τελικά εσείς θα συμμετάσχετε με άλλο τρόπο.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτή τη χρονιά το Greece Race for the Cure® αλλάζει μορφή. Τρέξτε αλλιώς και ενώστε τις δυνάμεις σας στα social media στο πανευρωπαϊκό RFTC®.

Αυτή τη χρονιά το Greece Race for the Cure® αλλάζει μορφή… αλλά όχι χαρακτήρα και ουσία. Φέτος στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου τρέξτε αλλιώς και ενώστε τις δυνάμεις σας στα social media στο πρώτο πανευρωπαϊκό RFTC® κάνοντας όλοι μαζί το επόμενο βήμα για τον καρκίνο του μαστού.

Το Greece Race for the Cure® ενώνεται με 22 άλλες χώρες της Ευρώπης, αγκαλιάζει περισσότερους από 300.000 συμμετέχοντες συνολικά και φέτος «γίνεται digital» και δίνει σε όλες και όλους τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να στηρίξουν τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Τρέξτε αλλιώς, αγωνιστείτε από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρισκόσαστε και μοιράστε την εμπειρία σας στα social media με το hashtag #RFTC2020.

Βρείτε τα ειδικά AR φίλτρα της διοργάνωσης στο εφέ gallery στο Instagram του «Άλμα Ζωής», τρέξε στο γυμναστήριο, στο δρόμο, κάντε τη βόλτα σας με τον σκύλο σας, με παρέα ή χωρίς, περπατήστε ακόμα και μέσα στο σαλόνι σας και ανεβάστε post με τα μπαλόνια, τα χρώματα και τα ρούχα της διοργάνωσης για καλό σκοπό.

Τα AR φίλτρα είναι μια προσφορά της imba, creative agency του ομίλου IPG Mediabrands, χορηγού της φετινής διοργάνωσης Greece Race for the Cure®.