Market

Το πιο νόστιμο ΟneΒite Cake από τη ΔΩΔΩΝΗ και τον Χρήστο Μπάρκα

Μπείτε στον Instagram λογαριασμό του Χρήστου Μπάρκα και κερδίστε πλούσια δώρα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πιο νόστιμο ΟneΒite Cake από τη ΔΩΔΩΝΗ και τον Χρήστο Μπάρκα

O Χρήστος Μπάρκας δημιούργησε το πιο λαχταριστό #onebitecake για μικρούς αλλά και μεγάλους chocolate lovers και προσκαλεί το κοινό σε ένα γευστικό διαγωνισμό

Ο αγαπημένος σεφ Χρήστος Μπάρκας, στο νέο επεισόδιο της YouTube σειράς «Παράδοση…αλλιώς», μίας σειράς που ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της, προτείνει και ετοιμάζει τον «απόλυτο» γευστικό πειρασμό.

Το πιο νόστιμο ΟneΒite Cake από τη ΔΩΔΩΝΗ και τον Χρήστο Μπάρκα

Με πρωταγωνιστές το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό κλασικό, το βούτυρο ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος και το σοκολατούχο γάλα ΔΩΔΩΝΗ, ο Χρήστος δημιούργησε τα πιο φθινοπωρινά και λαχταριστά σοκολατένια κεκάκια με γλάσο γιαουρτιού, που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, στον Instagram λογαριασμό του Χρήστου (@barkas_christos) τρέχει ο πιο «λαχταριστός» διαγωνισμός της φετινής σεζόν, σε συνεργασία με τη ΔΩΔΩΝΗ, που θα χαρίσει πλούσια δώρα σε 3 τυχερούς.

Ειδικότερα, από 5 μέχρι 11 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες προσκαλούνται να επισκεφτούν το λογαριασμό του @barkas_christos, να κάνουν follow αυτόν και τη @dodoni.eu και tag 3 φίλους κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα instastories του Χρήστου Μπάρκα στις 12 Σεπτεμβρίου και θα κερδίσουν cooler bag με αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, καθώς και το φανταστικό σκεύος σερβιρίσματος της συνταγής.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της YouTube σειράς για την ΔΩΔΩΝΗ έχει επιμεληθεί η day6 advertising.

*Οι αποστολές των δώρων θα πραγματοποιούνται εντός Αττικής.


Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ 
Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 57 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dodoni.eu, το facebook και το instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ