Market

To Bufala Gelato γιόρτασε τα πρώτα του «γλυκά» γενέθλια

Εσύ πού και πώς θα ξεπεράσεις την υπογλυκαιμία σου σήμερα;

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bufala Gelato

Bufala Gelato: Ένα ταξίδι στην απόλαυση και την εμπειρία του αληθινού παγωτού σας περιμένει στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου.

Τον Μάρτιο του 2016, άνοιξε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο Bufala Gelato και έφερε στην καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης το Buffle Cone και το φρέσκο ελληνικό βουβαλινό παγωτό. Τέσσερα χρόνια μετά μετράει 9 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και σας στέλνει σε μοναδικούς γευστικούς προορισμούς ενώ γίνεται ένα από τα πιο αγαπημένα «γλυκά» στέκια σας.

Bufala Gelato

Την Πέμπτη 09.07 το Bufala στον πεζόδρομο του Χαλανδρίου, στην Ιφικράτους 1-3, έκλεισε έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάστηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Bufala Gelato

Οι οικοδεσπότες και ιδιοκτήτες του μαγαζιού, Δρέττας & Παπαφιλίππου, μοιράστηκαν με τους Χαλανδριώτες την εμπειρία Bufala Gelato βγάζοντας το υπέροχο ice cream trolley του Bufala Gelato στον πεζόδρομο και κερνώντας νέες καλοκαιρινές γεύσεις, ενώ δύο καλλιτέχνες, ένας ξυλοπόδαρος και ένας face painting, εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Στη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκε και ένας μεγάλος διαγωνισμός όπου ένας τυχερός κέρδισε 365 μπάλες παγωτό, μία για κάθε μέρα λειτουργίας του καταστήματος.

Bufala Gelato
Bufala Gelato

Το Bufala Gelato είναι ένα από τα πιο φιλόξενα μαγαζιά με το προσωπικό πάντα ευδιάθετο και φιλικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει.

Ατμόσφαιρα pop κουλτούρας & industrial επιρροών, το Bufala Gelato σας υποδέχεται για να χαθείτε στον κόσμο του φρέσκου παγωτού (μια και παρασκευάζεται καθημερινά μέσα στο κατάστημα), της φρεσκοψημένης βάφλας και του original Buffle Cone*, που πρώτο έφερε στην Ελλάδα.

* Buffle Cone: η βάφλα που τυλίγεται και την παίρνεις στο χέρι on the go! Με μεγάλη ποικιλία από toppings για να ρίξεις επάνω, σιρόπια, λιωμένες σοκολάτες, μπισκότα, τρούφες και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας.


Κηφισιά, Χαλάνδρι, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Θεσσαλονίκη, (food court του ONE SALONICA Outlet Mall, Θέρμη), Πάτρα.
facebook: facebook.com/bufalagelato - Instagram: @bufalagelato - bufalagelato.co

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ