Market

Μουσική Τεχνόπολη 2020: Safety first

Κλείστε θέση σε ένα υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι. Γιατί ακόμα κι αν κρατάτε απόστασεις, η μουσική ενώνει.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μουσική Τεχνόπολη 2020: Safety first
Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, κηρύσσει την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα ανάψει και πάλι τα φώτα της εμβληματικής σκηνής της την Τετάρτη 15 Ιουλίου, κηρύσσοντας την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ο πιο αγαπημένος συναυλιακός χώρος της πόλης, θα ανάψει και πάλι τα φώτα της εμβληματικής σκηνής της την Τετάρτη 15 Ιουλίου, κηρύσσοντας την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού! Και φέτος, η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, θα γίνει το σημείο των μουσικών συναντήσεων, χαρίζοντας συγκινήσεις, συναισθήματα και αναμνήσεις μέσα από 50 μαγικές βραδιές που θα βάλουν μουσική και χρώμα στο ιδιαίτερο αυτό καλοκαίρι.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια αλλά διατηρώντας πάντα τη γνώριμη φιλόξενη ατμόσφαιρά της, η Τεχνόπολη έχει αναδιαμορφώσει τους χώρους της σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες και τους ισχύοντες κανονισμούς και σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε ξανά. Έτσι, φέτος για πρώτη φορά, θα παρακολουθήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις, με φόντο τις πιο χαρακτηριστικές κόκκινες καμινάδες της πόλης και με απρόσκοπτη θέα προς τη σκηνή και όλα τα υπέροχα που θα συμβούν εκεί πάνω.

Ακόμη, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας, φέτος κλείνετε τη θέση σας αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το δίκτυο της Viva.gr, κάνοντας την αγορά εισιτηρίου ευκολότερη από ποτέ, ενώ τη μέρα της συναυλίας εισέρχεστε στον χώρο είτε από την οδό Ιάκχου είτε από την οδό Περσεφόνης, ανάλογα με το διάζωμα που αναγράφει το εισιτήριό σας, αποφεύγοντας έτσι τον συνωστισμό.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα ανάψει και πάλι τα φώτα της εμβληματικής σκηνής της την Τετάρτη 15 Ιουλίου, κηρύσσοντας την έναρξη του συναυλιακού καλοκαιριού.

Ομοίως, φροντίζετε να αποφεύγετε τον συνωστισμό κατά την παραμονή σας στον χώρο της Τεχνόπολης και να τηρείτε αποστάσεις όταν κινείστε προς τα μπαρ και τις τουαλέτες. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες των ταξιθετών που βρίσκονται εκεί για να ρυθμίζουν την κίνηση εντός του χώρου αλλά και προς τις εξόδους. Και βέβαια, δεν ξεχνάτε να φοράτε τη μάσκα σας κατά την είσοδo και έξοδο από τον χώρο, φροντίζοντας για εσάς και τους γύρω σας.

Αν και το φετινό καλοκαίρι είναι κάπως αλλιώτικο από τα άλλα, ένα πράγμα παραμένει το ίδιο: η αγάπη σας για τη μουσική, την οποία θα μοιραστείτε –πού αλλού;– στην Τεχνόπολη. Κλείστε θέση σε ένα ακόμα υπέροχο συναυλιακό καλοκαίρι.

Περισσότερες πληροφορίες για το συναυλιακό πρόγραμμα στο επίσημο site και στα social media. Stay tuned.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 2130109300, 2130109324, athens-technopolis.gr
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ