Market

Ένας κόσμος γεμάτος χαρακτήρα ξεδιπλώνεται στο schweppes.gr

Μπείτε σε έναν κόσμο μοναδικών εμπειριών που θα λατρέψετε

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένας κόσμος γεμάτος χαρακτήρα ξεδιπλώνεται στο schweppes.gr

schweppes.gr: Εμβληματικά σύμβολα, εμπνευσμένα cocktails, δώρα και exclusive εμπειρίες συνθέτουν τον απόλυτο online προορισμό που σας περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Φέτος, το Schweppes, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, καλωσορίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο το καλοκαίρι, λανσάροντας μία νέα, πρωτοποριακή online πλατφόρμα με πλούσιο και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Με μία επίσκεψη στο schweppes.gr, έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε όλα εκείνα τα ξεχωριστά στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του brand, να περιηγηθείτε στη μακρόχρονη ιστορία του προϊόντος, να ενημερωθείτε για μοναδικές προσφορές και να γνωρίσετε όλες τις δροσιστικές εκδοχές του για να απογειώσετε τα cocktails σας. Και αν γίνετε μέλος του “The Club”, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερα οφέλη, να κάνετε δικά σας εντυπωσιακά δώρα και να ζήσετε στιγμές γεμάτες χαρακτήρα. Εάν αγαπάτε τις τέχνες, τη μουσική, το design και τα ταξίδια, αυτό το δυναμικό community θα γίνει το νέο place to be για εσάς.

Μπείτε σε έναν κόσμο μοναδικών εμπειριών που θα λατρέψετε. Βρείτε τους κωδικούς που βρίσκονται στις συσκευασίες Schweppes 330ml, συγκεντρώστε πόντους και ξεκλειδώστε premium δώρα και αποκλειστικές εμπειρίες, ειδικά σχεδιασμένες για άτομα που ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής. Αντικείμενα και υπηρεσίες απαράμιλλου στιλ από τα καταστήματα Attica, Public, Paraphernalia, Love-it, Prigipo, Gallery Zoumboulakis, Polis Hammam - Polis Loutron και Kizi Design Studio, καθώς και πολλές ακόμη εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες, σας περιμένουν.

Και αν είστε λάτρης των cocktails, η πλατφόρμα θα σας βοηθήσει να καταπλήξετε τους αγαπημένους σας με τις δημιουργίες σας. Ανακαλύψτε την AR εμπειρία που φέρνει το bar του Schweppes στο σπίτι σας, βρείτε το cocktail που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα και δοκιμάστε το στο σπίτι. Και αν δεν είστε ακόμη έτοιμος να πειραματιστείτε, μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας online το αγαπημένο σας cocktail στον χώρο σας.

Μπείτε τώρα στο schweppes.gr και γίνετε κι εσείς μέρος του μοναδικού κόσμου που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυθεντικούς ανθρώπους με χαρακτήρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ