Market

Προστασία της ρινικής κοιλότητας

«Κλειδί» για την άμυνα του οργανισμού

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το OTOSAN Nasal Wash είναι κατάλληλο για καθημερινές πλύσεις, περιέχει υαλουρονικό και δεν περιέχει συντηρητικά ή φαρμακευτικές ουσίες.

Η μύτη αποτελώντας την κερκόπορτα του οργανισμού έχει ανάγκη από προφύλαξη εισόδου παθογόνων μικροοργανσιμών γεγονός που επιτυγχάνεται με το να φοράμε μάσκες και ρινικά φίλτρα, αλλά η ρινική κοιλότητα χρειάζεται και επιμελή καθημερινή υγιεινή. Σχετική μελέτη από την Ιταλία, δείχνει ξεκάθαρα το συσχετισμό ανάμεσα στη λοίμωξη COVID-19 με την εισπνοή μικροσωματιδίων από τον αέρα, ενώ πρόσφατα δεδομένα έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 50% των Ευρωπαίων υποφέρουν από ρινικές διαταραχές τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, οι οποίες εμποδίζουν τη φυσιολογική κυκλοφορία του αέρα στην αναπνευστική οδό και προκαλούν σοβαρές δυσφορίες όπως: ρινίτιδα, ιγμορίτιδα, ροχαλητό και υπνική άπνοια αποφράζοντας τη διαδικασία οξυγόνωσης του σώματος.

Ιδανική λύση για όλα τα παραπάνω αποτελούν οι ρινικές πλύσεις με ευεργετικά αποτελέσματα στην καλή υγιεινή του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, αλλά κυρίως προστασίας και αντιμετώπισης συμπτωμάτων βουλωμένης μύτης ή καταρροής.

Συγκεκριμένα, το OTOSAN Nasal Wash έχει την ικανότητα να «υπακούει» στα διαφορετικά συμπτώματα και αναλόγως να προσαρμόζεται καθώς πρόκειται για διάλυμα του οποίου την αλατότητα ρυθμίζει ο ίδιος ο ασθενής με τους φακελίσκους που αδειάζει εντός της αντίστοιχης φιάλης. Έτσι, καθαρίζοντας τη ρινική κοιλότητα απομακρύνεται η βλέννα και άλλα παθογόνα μικροσωματιδία αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας και ελαστικότητας στο ρινικό βλεννογόνο που αποτελεί φυσικό φραγμό άμυνας του οργανισμού.

Το OTOSAN Nasal Wash είναι κατάλληλο για καθημερινές πλύσεις, περιέχει υαλουρονικό και δεν περιέχει συντηρητικά ή φαρμακευτικές ουσίες. Ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο και προστατεύει από την είσοδο παθογόνων μικροοργανισμών ενισχύοντας τον φυσικό φραγμό άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι τόσο ασφαλές που συστήνεται και ως κατάλληλο για χρήση του από εγκύους και παιδιά με τη βοήθεια κάποιου ενήλικα φυσικά στη περίπτωση μικρών παιδιών.