Market

Διαγωνισμός L’artigiano de Papel

H l’artigiano, με αφορμή την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της σειράς CASA de PAPEL, διοργάνωσε διαγωνισμό και πρόσφερε στους νικητές τις πίτσες της επιλογής τους.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
L’artigiano de Papel
Η l’artigiano, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς CASA de PAPEL, διοργάνωσε διαγωνισμό στο Instagram προσφέροντας ως έπαθλο τις λαχταριστές πίτσες της.

Η l’artigiano, με αφορμή την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του CASA de PAPEL, διοργάνωσε διαγωνισμό στο Instagram με έπαθλο τις λαχταριστές πίτσες της.

Η l’artigiano, με αφορμή την πρεμιέρα του 4ου κύκλου της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς CASA de PAPEL, η οποία και αποτέλεσε την έμπνευση για την περσινή διαφημιστική της καμπάνια, διοργάνωσε διαγωνισμό στο Instagram προσφέροντας ως έπαθλο τις λαχταριστές πίτσες της.

Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την προτίμησή του, η l’artigiano διοργάνωσε τον διαγωνισμό L’ARTIGIANO de PAPEL μέσω της σελίδας της στο Instagram και πρόσφερε στους νικητές τις πίτσες της επιλογής τους, για να απολαύσουν την πρεμιέρα της σειράς με τον καλύτερο τρόπο. Η σειρά, που έχει αγαπηθεί όσο λίγες και έχει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, αποτέλεσε την αφορμή για αυθεντική απόλαυση, με τους τυχερούς να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση πίτσας l’artigiano.

Η l’artigiano ανακαλύπτει αφορμές για να προσφέρει στο κοινό τις ακαταμάχητα γευστικές και απολαυστικές πίτσες της.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της l’artigiano και βγείτε χορτασμένοι.   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ