Market

Vodafone TV: Home of HBO

Μάρτιος με γέλιο, δράση και συγκίνηση

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Vodafone TV: Home of HBO
John Turturro, episode 2. Michele K. Short HBO/ Vodafone Greece

Η HBO με νέες, πολυαναμενόμενες σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, τα shows κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της HBO».

Κάθε μήνα το συναρπαστικό περιεχόμενο της HBO με όλες τις νέες, πολυαναμενόμενες σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ, τα shows -και όχι μόνο-, κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της HBO».

Τον Μάρτιο, το Vodafone TV πλημμυρίζει με δράμα, σασπένς, παθιασμένους έρωτες, επικές μάχες, συναρπαστικές αποκαλύψεις και ανοιξιάτικες εκπλήξεις. Με την εντελώς απρόβλεπτη εξέλιξη του ήδη πολυαγαπημένου The Outsider, τη σειρά μυστηρίου η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, και με το μοναδικό χιούμορ του διαγαλαξιακό κωμικό έπος Avenue 5 (17/03), στο τιμόνι του οποίου κάθεται ο αξεπέραστος Hugh Laurie, aka Dr. House, η δράση μέσα από τις σειρές της HBO που κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στο Vodafone TV, προδιαγράφεται καταιγιστική.

Winona Ryder, Zoe Kazan, ep.1/ photo_ Michele K. Short HBO
Winona Ryder, Zoe Kazan, ep.1/ photo_ Michele K. Short HBO

Ήδη μέσα στον πρώτο μήνα της άνοιξης αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία δυο σειρές που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Πρόκειται για το πολυσυζητημένο The Plot Against America (Πρεμιέρα 17 Μαρτίου), την εκπληκτική μίνι σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Philip Roth και ξαναφαντάζεται την καταγεγραμμένη Αμερικανική πολιτική Ιστορία, τοποθετώντας παραλλαγμένη τη ζωή του αεροπόρου-πολιτικού Τσαρλς Λίντμπεργκ σε πρώτο πλάνο.

Εδώ, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε ένα σούπερ σταρ, χολιγουντιανό καστ, με τους Winona Ryder, John Turturro, Zoe Kazan κ.α.. Όπως επίσης ανυπομονούμε για την αποκαλυπτική σειρά ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στο πιο παράξενο true-crime saga όλων των εποχών, το επικό McMillions (Πρεμιέρα 13 Μαρτίου) το οποίο με τον αγαπημένο μας Mark Wahlberg σε ρόλο Executive Producer ακολουθεί την ιστορία μας μυστηριώδους απάτης με λεία 24 εκατομμύρια, έχοντας ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Επίσης, οι πολυαγαπημένες μας σειρές από την HBO, εκείνες που την έφεραν στην κορυφή των προτιμήσεων και των βραβείων ανά τον κόσμο είναι κάθε στιγμή διαθέσιμες στην On Demand κατηγορία του Vodafone TV με τίτλο «Home of HBO».

Η ομάδα του Vodafone TV για τον πρώτο μήνα της άνοιξης προτείνει να εξερευνήσετε την εξαιρετική αποτύπωση της πιο δυσλειτουργικής οικογένειας του Succession, της δημιουργικής συνεργασίας του Mick Jagger με τον Martin Scorsese μέσα από το παλλόμενο Vinyl, το ασύλληπτα δυνατό Insecure που βάζει σε πρώτο πλάνο τα θέματα φιλίας, φεμινισμού και φυλετικής διάκρισης, τη μαύρη κωμωδία Six Feet Under που λατρεύτηκε από εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο, τα συναρπαστικά The Deuce, The Wire και πολλές ακόμη σειρές που κάθε μία κατάφερε να κάνει μια τομή στην εποχή και το είδος της.

Φυσικά αυτά, και σε συνδυασμό με τις συνεχώς αυξανόμενες ταινίες, τα shows, τα comedy labs και το πλούσιο περιεχόμενο της HBO, είναι διαθέσιμα δωρεάν και on demand για όλους τους συνδρομητές του Vodafone TV, προκειμένου να τα απολαμβάνουν όποια στιγμή και μέσα από όποια συσκευή θέλουν. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ