Market

Praktiker Hellas: Συνέδριο DIY & Home Improvement

Εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετείχαν ενεργά, ενώ παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι του κλάδου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Praktiker Hellas υποστήριξε το 12ο Συνέδριο DIY & Home Improvement με τίτλο «Σχεδιάζοντας το μέλλον μαζί».

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, υποστήριξε το 12ο Συνέδριο DIY & Home Improvement με τίτλο «Σχεδιάζοντας το μέλλον μαζί», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετείχαν ενεργά, ενώ παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 εκπρόσωποι του κλάδου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέρουσες ομιλίες. Ο Marketing Manager της εταιρίας, Θανάσης Αθανασόπουλος, έλαβε μέρος στο πάνελ συζήτησης για τον σημαντικό ρόλο της καινοτομίας στην ευημερία και εξέλιξη μίας επιχείρησης.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για όλη την οικογένεια της Praktiker Hellas αποτέλεσε η βράβευση του Διευθύνοντα Συμβούλου της, Γιάννη Σελαλμαζίδη, για την 25ετή προσφορά του στην αγορά του DIY & Home Improvement με το βραβείο «Συνολικής Προσφοράς».

Το Συνέδριο DIY & Home Improvement αποτελεί την ετήσια συνάντηση της αγοράς εργαλείων, χρωμάτων και δομικών υλικών στην Ελλάδα. Οι άξονες στους οποίους κινήθηκε είναι: η καινοτομία, οι ψηφιακές πλατφόρμες, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι πολιτικές και οικονομικές προβλέψεις, η εφοδιαστική αλυσίδα του κλάδου, καθώς και η εικόνα των καταστημάτων Home Improvement στον κόσμο.