Market

Ladies Run #WithGalaxy, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Αγωνιστική πρόοδος με κορυφαία τεχνολογία Samsung

Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Samsung Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η Samsung Electronics Hellas, Χρυσός Χορηγός του Ladies Run για 4η συνεχόμενη χρονιά, βρέθηκε στο πλευρό 1.000 γυναικών που συμμετείχαν στον αγώνα, ενθαρρύνοντάς τες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να κατακτήσουν το δικό τους στόχο με τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες του ειδικά διαμορφωμένου experiential χώρου της Samsung στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν επιλεγμένες συσκευές του οικοσυστήματος Galaxy, που ενδυναμώνουν όσες θέλουν να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

Οι συμμετέχουσες του Ladies Run 2019 στο Samsung Booth ενημερώνονται για τις καινοτόμες προτάσεις της εταιρείας.

Με τη βοήθεια των Samsung experts, το κοινό ανακάλυψε πώς το fitness ρολόι επόμενης γενιάς Galaxy Watch Active2, τα εξαιρετικά ελαφριά Galaxy Buds και τα πανίσχυρα Galaxy Note 10 & Note 10+ μπορούν να βοηθήσουν τις runners να εστιάσουν σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία. Στο τέλος του αγώνα, η Samsung προσέφερε πολύτιμα, high-tech fitness αξεσουάρ στις δρομείς που τερμάτισαν πρώτες στον φετινό αγώνα των 5χλμ. Οι 3 κορυφαίες runners της γενικής κατάταξης κέρδισαν από ένα Galaxy Watch Active2, τον απόλυτο σύμμαχο στην καθημερινότητα.

Η Δήμητρα Ζαχοπούλου, καθηγήτρια μπαλέτου και ιδρύτρια του Βarre Method by Dimitra, στο Samsung Booth.

Με το Galaxy Watch Active2, το fitness ρολόι επόμενης γενιάς με εκλεπτυσμένο design που προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές για την αθλητική δραστηριότητα, τη διατροφή, τον ύπνο, την ψυχική υγεία, τους καρδιακούς παλμούς και τα επίπεδα stress του χρήστη, ο νέος προσωπικός σύμβουλος ευεξίας βρίσκεται στο χέρι του. Τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds με επαναστατικά ελαφρύ και εργονομικό σχεδιασμό προσφέρουν εξαιρετικά πλούσιο και υψηλής ανάλυσης ήχο, επιτρέπουν καθαρή ακουστική του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια χρήσης τους και περιορίζουν αυτόματα τους εξωτερικούς θορύβους κατά τη διάρκεια κλήσεων. Η εμπειρία του running αναβαθμίζεται με τα νέα Galaxy Note10 | Note10+, που συνδυάζουν τον κομψό σχεδιασμό με την πανίσχυρη απόδοση και με εργαλεία παραγωγικότητας. Μέσω του οικοσυστήματος Galaxy, η Samsung προσφέρει στις σύγχρονες και δραστήριες γυναίκες ό,τι χρειάζονται για να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Η Xenia Ghali, μουσική παραγωγός και DJ, κατακτά την πρώτη θέση στους fitness στόχους της με το Galaxy Watch Active2.

Η Samsung, υποστηρίζοντας τον θεσμό Ladies Run, προτρέπει την ένταξη την άσκηση στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας και υποστηρίζει την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, να προσφέρει στήριξη σε γυναίκες σε ανάγκη μέσα από τη συνεργασία με το σωματείο «ΔΕΣΜΟΣ» και την προσφορά μέρους των εσόδων από τις συμμετοχές του αγώνα σε φιλανθρωπικό σκοπό.