Market

Μηλοκλέφτης, Frank&Fame, Coconut και Zenith σε ένα τριπλό party

Αμέτρητοι ανήσυχοι τύποι της πόλης βρέθηκαν -όχι σε ένα απλό- αλλά στο τριπλό street party του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, που αναπτύχθηκε παράλληλα σε τρία πάρκινγκ στο Γκάζι

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηλοκλέφτης, Frank&Fame, Coconut και Zenith σε ένα τριπλό party

Στο τριπλό Μηλοκλέφτικο party έγινε αδιαμφισβήτητα… χαμός.

Καλοκαιράκι, βραδάκι, Αθήνα. Πώς το σκας νέος από τα ίδια; Ακολουθείς την αλεπού!

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, αμέτρητοι ανήσυχοι τύποι της πόλης βρέθηκαν -όχι σε ένα απλό- αλλά στο τριπλό street party του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, που αναπτύχθηκε παράλληλα σε τρία πάρκινγκ στο Γκάζι. Τους fans του ανατρεπτικού Μηλίτη οδήγησε στα σωστά σημεία, η ανάμνηση της επιτυχίας του πρώτου ανάλογου event πέρσι και βέβαια η ATL, Digital και BTL επικοινωνία που προέκυψε με τη συνεργασία των Frank&Fame, Coconut Content Company και Zenith Media.  

Μηλοκλέφτης, Frank&Fame, Coconut και Zenith σε ένα τριπλό party
Στο τριπλό Μηλοκλέφτικο party έγινε αδιαμφισβήτητα… χαμός:

Στο πρώτο (MAIN) stage, DJ set  από τον DJ STIGMA, η χορευτική ομάδα-freestyle UNITY VYBZ και ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ στην απόλυτη hip-hop συναυλία.
Στο δεύτερο stage (THE ARTSY AREA), graffiti από τον εναλλακτικό καλλιτέχνη Billy Gee και δημιουργικό station μεταξοτυπίας από τους SILKSCREEN, για να φτιάξουν οι 300 πρώτοι που θα ανέβαζαν Insta story, το δικό του cool t-shirt, με ένα από τα σχέδια των  DΑRΚ SΙDE TATOO SOCIETY.
Στο τρίτο stage (THE OUTDOOR SCREENING), παρακολουθήσαμε videos με κόλπα των extreme sports ομάδων Taken-BMX, SluBoardshop και Surf video premieres, που ήταν μαζί μας.  Λίγα μέτρα πιο κει, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το «σινεμά» έγινε πραγματικότητα. Τrick ramps, indo boards και fun games ανέβασαν την αδρεναλίνη πιο ψηλά κι από το θερμόμετρο.
Μηλοκλέφτης, Frank&Fame, Coconut και Zenith σε ένα τριπλό party

 …κι επειδή διψασμένη και νηστική αλεπού δεν χορεύει, όλοι στο Party δροσίζονταν με παγωμένο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ ενώ οι Athens city rollers μοίραζαν φρέσκα κουλούρια και μάσκες ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ