Market

Εκπαιδευτήρια Δούκα - Education Leaders Awards 2019

Οι καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση κέρδισαν 2 βραβεία

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

​1 Χρυσό και 1 Αργυρό βραβείο κέρδισαν τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στον θεσμό των Education Leaders Awards 2019.

Σκοπός των βραβείων Education Leaders Awards 2019 ήταν να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί που συστηματικά επενδύουν, καινοτομούν και αποφέρουν ορθά πρότυπα στην κοινωνία δημιουργώντας ισχυρές πολλαπλασιαστικές δυνάμεις γνώσης, σοφίας και προόδου.

Πρόεδρος της κριτικήςεΕπιτροπής ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου, πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και πρώην υπουργός Παιδείας, πλαισιωμένη από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα διακρίθηκαν στις εξής κατηγορίες:

  • ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Διεθνής Ακαδημαϊκή Συνεργασία για την υποψηφιότητα «School on the Cloud».
  • ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση για την υποψηφιότητα «Επαυξημένη, Εικονική… και Πραγματικότητα (Mixed Reality). Σύγχρονη διδακτική παρέμβαση ή/και… εργαλείο εξατομικευμένης διερευνητικής μάθησης;».

Τα βραβεία αυτά επισφραγίζουν το όραμα και τις προσπάθειες των Εκπαιδευτηρίων Δούκα να εστιάσουν στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε παιδιού, να διαμορφώσουν ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και να προσφέρουν στους μαθητές ένα σχολείο Δημιουργικό, Ευχάριστο, Χρήσιμο και Αποτελεσματικό. Ένα σχολείο, που εδώ και 100 χρόνια προετοιμάζει και εκπαιδεύει Πολίτες του Κόσμου με Ελληνική Ταυτότητα & Ικανότητες 21ου αιώνα, ισορροπώντας με μοναδική επιτυχία την παράδοση και την πρόοδο.