Market

Το PIMM'S στα καταστήματα AB Βασιλόπουλος

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54393-109979.jpg

Το PIMM’S είναι τώρα διαθέσιμο στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος. Πατήστε το “off” στον υπολογιστή σας και κάντε μία γρήγορη βόλτα από τον ΑΒ Βασιλόπουλο της γειτονιάς σας. It’s PIMM’S o’ Clock και όλα μπορούν να περιμένουν.

Το PIMM’S, το αλκοολούχο ποτό με τη δροσιστική γεύση, με βάση το gin, αναμιγμένο με αλκοολούχα ποτά και αρώματα πορτοκαλιού, ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο το μαγευτικό του ταξίδι στην Ελλάδα. Με την παιχνιδιάρικη διάθεσή του και τη χαρακτηριστική του κανάτα, το PIMM’S είναι το ιδανικό ποτό για την παρέα και για κάθε στιγμή με φίλους.

Αλλά, αν η περιπέτεια της παρέας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, μπορείτε να το απολαύσετε και σε long drink.  Φτιάξτε το δικό σας PIMM’S Fizz στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία κανάτα από την κουζίνα, για να ανακατέψετε 1 μέρος PIMM’S με 2 μέρη αναψυκτικού lemon lime και πολύ πάγο, μία φέτα αγγουριού, λίγο λεμόνι και ένα κλαδάκι μέντας …και «Everything Stops for Pimm’s O’Clock!»

Όσοι δεν έχετε ακόμα κανονίσει παρέα στο σπίτι, το PIMM’S μπορείτε να το βρείτε επίσης σε bars και cafés σε όλη την Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ