Market

Σεμινάριο κατασκευής οργονιτών στο Ikigai

Μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την αρνητική ενέργεια που σας απειλεί, φορώντας έναν οργονίτη. Και τι καλύτερο, να είναι φτιαγμένος από τα χεράκια σας;

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο σεμινάριο της Ikigai θα μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ οι οργονίτες, ΓΙΑΤΙ τους χρειάζεστε και πώς μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα για να σας προστατεύουν.

Οι Οργονίτες είναι Αιθερικοί Μετατροπείς και γεννήτριες θετικής ενέργειας. Δηλαδή, απορροφούν την αρνητική ενέργεια, την μετατρέπουν σε θετική και την εκπέμπουν συνεχώς. Είναι χειροποίητες δημιουργίες που φέρουν τις δονήσεις του Α΄& Β΄ επιπέδου (κρύσταλλοι, ανόργανα μέταλλα, οργανική ρητίνη) σε συνάρτηση με την πρόθεση και την ενέργεια του δημιουργού τους. 
Ωφελούν ενισχύοντας και θωρακίζοντας την αύρα μας, εξισορροπώντας τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που υπάρχουν στο περιβάλλον μας, ξεμπλοκάρουν τα ενεργειακά μας κέντρα (Chakras) και εμπνέουν ευχάριστη συμπεριφορά φτιάχνοντάς μας την διάθεση.  

Οι οργονίτες μπορούν να γίνουν μενταγιόν για προσωπική χρήση και προστασία, αλλά και επιτραπέζιοι σε σχήμα οβάλ ή σε μορφή κώνου. Σε αυτή τη μορφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενεργοποιήσουν ασπίδα προστασίας από ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (κινητά, κεραίες, υπολογιστές κλπ.) και μπορούν να τοποθετηθούν στο χώρο που ζείτε ή εργάζεστε.