Market

Η κρέπα έχει πλέον όνομα: Ζάχαρη και Αλάτι

62 διαφορετικά υλικά για αλμυρές προτάσεις, 68 διαφορετικά υλικά για γλυκές προτάσεις

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από το καλοκαίρι του 2018, οι λάτρεις της κρέπας έχουν κάθε λόγο να βρίσκονται στην Άνω Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην Γούναρη 23, εκεί όπου βρίσκεται το φημισμένο από τα Χανιά «Ζάχαρη και Αλάτι».
Για τους foodie ταξιδιώτες της Κρήτης, η επίσκεψη στη χανιώτικη κρεπερί είναι must. Ο Νεκτάριος Μαναράκης, αντιλαμβανόμενος την αγάπη για την κρέπα του, δημιουργείσαι το αδελφάκι του «Ζάχαρη και Αλάτι» στην Άνω Γλυφάδα και ήδη η φήμη του έχει ξεκινήσει να εξαπλώνεται και στην Αθήνα.
Ποικιλία τυριών, αλλαντικών, λαχανικών ανάλογα την εποχή, ξεχωριστές σάλτσες για τις αλμυρές κρέπες αλλά και 36 διαφορετικές σοκολάτες, 14 κρέμες, μαρμελάδες, μπισκότα, ξηροί καρποί ακόμη και παγωτό σας περιμένουν καθημερινά για τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς κρέπας, σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε την δική σας κρέπα και όχι κάποια από τις 18 αλμυρές προτάσεις και 19 γλυκές προτάσεις.
Ξεχωρίζει η γλυκιά κρέπα με μπανόφι και Lila Pause!
Για αλμυρή επιλογή προτιμήστε αυτήν με την κρητική γραβιέρα και το απάκι Χανίων, ενώ εάν θέλετε μια κρέπα light, η Silhouette με cottage cheese, μανιτάρια, γαλοπούλα και μαρούλι είναι εξαιρετική επιλογή!

Στο Ζάχαρη και Αλάτι, η τραγανότητα του φύλλου είναι αυτή που κερδίζει τα φώτα, καθώς ο χυλός της κρέπας περιέχει μόνο δύο αυγά στις εκατό κρέπες, ενώ το φρέσκο γάλα, η βανίλια, το ντόπιο αγνό κρητικό ελαιόλαδο, αντί για βούτυρο, είναι αυτά που απογειώνουν την ποιότητα του φύλλου!

Το «Ζάχαρη και Αλάτι» λειτουργεί 24ώρες.
Το πρωί σερβίρει εξαιρετικής ποικιλίας καφέ ΤAF coffee. Για τις υπόλοιπες ώρες της μέρας αλλά και της νύχτας υπάρχουν μπύρες και αναψυκτικά από διάφορες περιοχές της χώρας που συνοδεύουν την επιλογή της κρέπας σας.

Δημητρίου Γούναρη 23, Άνω Γλυφάδα, 2109690077, facebookinstagram