Market

Rehab Breakfast στα TGI Fridays Κολωνακίου

Πρωϊνό για Πρωταθλητές

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι πάντα ένα μεγάλο γεγονός και φιλοξενεί αθλητές από όλον τον κόσμο, υποστηρίζοντας παράλληλα κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις.
Τα TGI Fridays™, στα πλαίσια του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, ετοίμασαν ένα πρωϊνό γεμάτο δύναμη, ζωντάνια και ευεξία για όλους εκείνους που θα δεχτούν τη μεγάλη πρόκληση και θα λάβουν μέρος στον αγώνα, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και τις αντοχές τους.
Το Rehab Breakfast, που θα σερβίρεται την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου από τις 09:00-13:00 αποκλειστικά στα TGI Fridays™ Κολωνακίου, περιέχει όλα εκείνα που χρειάζεται ένας οργανισμός για να ανακτήσει τις δυνάμεις του, αλλά και όλα εκείνα που επιθυμεί ένας αθλητής μετά από έναν απαιτητικό αγώνα.
Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να γευτούν ένα έξτρα τονωτικό smoothie bowl με γιαούρτι, γάλα, σοκολάτα, granola, αμύγδαλα, chia και φρέσκα φρούτα, μια πεντανόστιμη ομελέτα με κατσικίσιο τυρί και σπιτικά hash browns, αλμυρά και γλυκά Pancakes, Scrambled Eggs on a Bed με πέστο βασιλικού αμυγδάλου, πιπεριά Φλωρίνης και Provolone, ένα Marathon sandwich με χωριάτικο ψωμί, guacamole, κοτόπουλο σχάρας, μπέικον, τυρί και τηγανητό αβγό, καθώς και να πιουν όσο θέλουν και αντέχουν από έναν high-energy ανάμεικτο χυμό, που θα μπορούν να εμπλουτίσουν με ginger, μέλι, νέκταρ αγαύης η καρύδια.
Πάντα κοντά σε όσους επιμένουν να προσπαθούν, να ονειρεύονται και να απολαμβάνουν την ζωή, τα TGI Fridays™ θα γιορτάσουν χορταστικά τον πιο μεγάλο μαραθώνιο αυτής της πόλης.