Market

Mark my words: The Quotations Game

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45522-94931.jpg

Και όμως υπάρχουν mobile games που απευθύνονται σε ένα πιο ψαγμένο, κάποιοι θα έλεγαν ενήλικο κοινό. Φωτεινό παράδειγμα το ελληνικής σύλληψης, δημιουργίας και παραγωγής MARK MY WORDS The Quotations Game.

Η ιδέα πολύ απλή. Ο παίκτης διαβάζει ένα απόφθεγμα(quotations) και πρέπει να βρεί ποιος το είπε η έγραψε. Έχει στη διάθεση του 4 εναλλακτικές απαντήσεις (choices)και μια καινοτομία που άλλα trivia παιχνίδια δεν έχουν: έχει στη διάθεση του 4 βοηθήματα (clues).

Το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον, προκαλεί με τη ποικιλία των αποφθεγμάτων, αφού κάποιος θα αντιμετωπίσει ατάκες του Σωκράτη, του Woody Allen, της Lady Gaga, του Ναπολέοντα αλλά και της Coco Chanel, του Βολταίρου και των Beatles. Η λογική είναι ότι κάθε απόφθεγμα πρέπει να έχει κάτι το ιδιαίτερο να πει, είτε αυτό είναι σοβαρό είτε αστείο. Και φυσικά όλοι οι υπεύθυνοι για αυτά να είναι τουλάχιστον αναγνωρίσιμοι, αν όχι γνωστοί σε όλους.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 1000 quotations, στα οποία προστίθενται και καινούργια σε τακτά διαστήματα. Για περισσότερα υπάρχει το www.mmwgame.com απο οπου κάποιος μπορει να παει και στη σελίδα του Mark My Words στο Facebook, αλλα και να δει το promo video του.

Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για IOS ( I-Phones, I-Pads) αλλά και για Androids.

Challenge youself και καλή διασκέδαση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ