Market

Κολλημένοι με το Samsung Galaxy S4 για 60 ολόκληρα λεπτά

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45399-94705.jpg

Μια πρωτότυπη εκδήλωση σε μεγάλο εμπορικό κέντρο διοργάνωσαν η Samsung Electronics Hellas και η Vodafone. Συγκεκριμένα προσκάλεσαν τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να λάβουν μέρος σε μία ασυνήθιστη και ευρηματική δοκιμασία με έπαθλο το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S4. Η δοκιμασία; Να καταφέρουν να μείνουν «κολλημένοι» στην οθόνη του Galaxy S4 για 60 ολόκληρα λεπτά, χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή τους από ο,τιδήποτε συμβαίνει γύρω τους.

n

Ο διαγωνισμός είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας με ισχυρές δόσεις απρόσμενων και διασκεδαστικών happenings σε όσους συμμετείχαν στην πρόκληση. Συγκεκριμένα οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να μείνουν συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι, ακόμα και αν δίπλα τους ζευγάρια τσακώνονταν, παρέες τραγουδούσαν, ομάδες ατόμων χόρευαν harlem shake, ανιματέρ τούς έκαναν πρόταση γάμου, μέχρι ό,τι βάλει ο νους, με τις λειτουργίες του Galaxy S4 “Smart Stay” και “Smart Pause” να μπορούν να εντοπίσουν άμεσα την οποιαδήποτε κίνηση των ματιών των διαγωνιζομένων.

Την προσοχή των 2 διαγωνιζομένων που κέρδισαν τελικά από ένα Samsung Galaxy S4 δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ούτε ο Γιώργος Λιανός, αλλά, ούτε η ομάδα του Ρυθμού 94,9, η οποία με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο και Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον ξεσήκωσε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου με τις μουσικές επιλογές της, διοργανώνοντας ένα μεγάλο μουσικό πάρτι μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ