Market

O Ceo της IWC Christoph Grainger-Herr, κάθεται στη θέση του οδηγού για τη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG

Δύο προσωπικότητες με μεγάλες προσδοκίες, που χαράσσουν τον δικό τους δρόμο στην αναζήτηση του ξεχωριστού

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που δημιούργησε για τα social media η Mercedes-AMG, με την οποία ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Στη μικρού μήκους ταινία που βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο, ο CEO εμφανίζεται με τη νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé, φορώντας το Ingenieur Chronograph Sport Edition «50th Anniversary of Mercedes-AMG».

Μια μοναδική συνεργασία των αγαπημένων IWC Schaffhausen και Mercedes-AMG. Η καμπάνια #SpeedUpInStyle παρουσιάζει τη νέα Mercedes-AMG 53 στα ψηφιακά μέσα, με πρωταγωνιστή τον CEO της IWC Christoph Grainger-Herr πίσω από το τιμόνι της E 4MATIC+ Coupé στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

«Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου στη δυναμική αυτή καμπάνια του συνεργάτη μας. Η ευελιξία, η άνεση, η αποτελεσματικότητα και η απόδοση του σπορ αυτοκινήτου της AMG με εντυπωσίασε βαθύτατα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η ταινία αναδεικνύει με ιδανικό τρόπο την κινητήρια δύναμη που βρίσκεται πίσω τόσο από τη Mercedes-AMG όσο και από την IWC Schaffhausen: ακρίβεια, παγκοσμίου επιπέδου μηχανολογία, απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και θρυλική σχεδίαση – πάντα σε συνδυασμό με τη μεγάλη χαρά και το πάθος», ανέφερε ο Christoph Grainger–Herr, CEO της IWC Schaffhausen.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ IWC
Το Ingenieur Chronograph Sport Edition «50th Anniversary of Mercedes-AMG» κάνει επίσης τη μεγάλη του εμφάνιση στην ταινία, στον καρπό του Christoph Grainger-Herr. Η ειδική αυτή έκδοση για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Mercedes-AMG παρουσιάστηκε πέρυσι στο Nürburgring. Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 89361, ο οποίος είναι τοποθετημένος στην ανθεκτική κάσα από τιτάνιο. Η προστασία από τα μαγνητικά πεδία είναι ορατή από το γυάλινο πίσω κάλυμμα και είναι εμπνευσμένη από το δισκόφρενο των σπορ αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης της Mercedes-AMG.

Η IWC Schaffhausen και η Mercedes-AMG διατηρούν μια επιτυχημένη συνεργασία από το 2004. Η σχέση τους στηρίζεται στην έντονη τεχνολογική παράδοση που χαρακτηρίζει και τις δύο εταιρείες σε συνδυασμό με τις κοινές τους αξίες, όπως η μηχανολογία μεγάλης ακρίβειας και το exclusive design. Τόσο τα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης της Mercedes-AMG όσο και τα μηχανικά ρολόγια της IWC στοχεύουν σε προσωπικότητες με μεγάλες προσδοκίες που χαράσσουν τον δικό τους δρόμο στην αναζήτηση του ξεχωριστού.