Market

HoReCa. Τη διαφορά έκανε και φέτος η Nestlé Professional

Με προτάσεις και καινοτομίες για τους επαγγελματίες εστίασης και τουρισμού

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1nestle-professional_horeca-18.jpg

Για άλλη μια χρονιά η Nestlé Professional έλαβε μέρος στην παγκοσμίου εμβέλειας έκθεση της HoReCa, όπου για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες η ομάδα της καλωσόρισε επαγγελματίες και καταναλωτές στα 2 εντυπωσιακά της περίπτερα.

Στοχεύοντας στο να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο του ροφήματος, η Nestlé Professional παρουσίασε τις νέες τάσεις του καφέ, της σοκολάτας αλλά και του mixology, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υλικών. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα οι προτάσεις της Nestlé Professional και των brands της ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, φιλοξενώντας εκλεκτούς και διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

nestle-professional_ho.re_.ca-18-7.jpg

Εντυπωσιακή παρουσία στον χώρο του περιπτέρου είχε το bar του Buondi Caffè. Η εξειδικευμένη ομάδα των baristi πρόσφερε ιδανικά εσπρέσο τονίζοντας ότι κάθε ποικιλία έχει τον δικό της χαρακτήρα και συμβάλλει στην τελική γεύση του χαρμανιού, ικανοποιώντας ξεχωριστές απαιτήσεις. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από παρουσιάσεις και σεμινάρια γευσιγνωσίας για τις νέες τάσεις παρασκευής καφέ φίλτρου (Βrewing) με βασικό πρωταγωνιστή τον Buondi Single Origin Honduras.

10nestle-professional_horeca-18.jpg

Την Κυριακή το περίπτερο του Buondi Caffè επισκέφθηκε ο γνωστός chef Άκης Πετρετζίκης, όπου μαζί με τον Coffee Expert της Nestlé Professional, Γιώργο Μακρόπουλο, συνδύασαν μοναδικές δημιουργίες brunch, με τα διαφορετικά γευστικά προφίλ των χαρμανιών του Buondi Caffè σε ένα απόλυτα πετυχημένο Coffee Pairing Session. 

2nescafe-azera-cold-brew.jpg

Στο bar του Nescafé, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πρώτοι δύο νέα καινοτόμα προϊόντα, premium μέλη της οικογένειας του brand: το Nescafé Azera Nitro & το Nescafé Azera Cold Brew. To Nescafé Azera Nitro αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους Arabica & Robusta, ιδανικό για το σύστημα Nitro, το οποίο επίσης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο περίπτερο του Nescafé. Το Cold Brew αποτελεί τη νέα τάση στον κρύο καφέ παγκοσμίως. Μέσω της αργής απόσταξής του, ο Nescafé Azera Cold Brew προσέφερε ένα απόλυτα ισορροπημένο και αρωματικό ρόφημα. 

Στις λύσεις για τους επαγγελματίες του τουρισμού, ξεχώρισαν τα συστήματα καφέ Nescafé Alegria, η  ιδανική επιλογή των ξενοδόχων που αναζητούν μια ποικιλία ποιοτικών ροφημάτων με ευκολία και ταχύτητα. Φέτος η γκάμα των μηχανών διευρύνθηκε με τη νέα μηχανή ATP, από την οποία οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μόνο με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού έναν εσπρέσο από φρεσκοαλεσμένους κόκκους καφέ.

4nestle-professional_horeca-18.jpg

Ένα μοντέρνο… καφενείο θύμιζε το bar του αγαπημένου καφέ των Ελλήνων, φτιαγμένο παραδοσιακά στη χόβολη. Ο Λουμίδης Παπαγάλος, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σπύρο Αλεξόπουλο, Coffee Expert της Nestlé Professional, παρουσίασε τις δύο κλασικές συνταγές με παραδοσιακά υλικά, τον Λουμίδη Παπαγάλο Πολίτικο με κανέλα και αστεροειδή γλυκάνισο και τον Λουμίδη Παπαγάλο Άρωμα Ρόδου με ροδόνερο, και φυσικά την κρύα εκδοχή του, τον Λουμίδη Παπαγάλο Cold Brew για όσους θέλουν να απολαμβάνουν παγωμένο τον αγαπημένο ελληνικό καφέ!

Στέλιος Παρλιάρος

Για τους λάτρεις της γλυκιάς απόλαυσης, η Nestlé Chocolate έστησε μια σοκολατερί με πολλές συνταγές ροφημάτων εμπνευσμένες από τη σοκολάτα για κάθε προτίμηση – σκούρα και λευκή, ζεστή και κρύα. Αγαπημένοι συνδυασμοί, όπως σοκολάτα με φυστικοβούτυρο, smarties, μείγμα μαστίχας με αλκοόλ, παγωμένη μαύρη σοκολάτα και σκούρα και λευκή με καραμελωμένα καρύδια, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες του περιπτέρου. Την παράσταση έκλεψε ο master της σοκολάτας και στενός συνεργάτης της Nestlé Professional, Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος μοιράστηκε πρωτότυπες ιδέες για συνταγές ροφημάτων με βάση τα προϊόντα της Nestlé Chocolate, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στους παρευρισκόμενους.

nestle_professional_hristos_sotiros_horeca_18.jpg
Χρήστο Σωτήρο

Η Nestlé Professional συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Barista SCA, με τον Coffee Expert Χρήστο Σωτήρο να καταλαμβάνει την 3η θέση Πανελλαδικά. Χορηγός του Πρωταθλήματος ήταν ο Λουμίδης Παπαγάλος, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μεγάλο χορηγό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Καφέ σε Μπρίκι.

Τέλος, από το περίπτερο της Nestlé Professional δεν θα μπορούσε να λείπει το Perrier, όπου καλωσόρισε ως guest καλεσμένο τον Θοδωρή Πύριλλο, ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο του σύγχρονου bartending, παρουσιάζοντας τέσσερα ξεχωριστά cocktails, τα Pop Up Drinks, που εντυπωσιάζουν με τους συνδυασμούς των υλικών!

Για τέσσερις ημέρες, οι νέες καινοτομίες και τα εξελιγμένα προϊόντα της Nestlé Professional κέρδισαν τις εντυπώσεις των επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση της στον κλάδο της εστίασης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ