Market

Φάρος Τυφλών Ελλάδος

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στις 23 Μαΐου και ώρα 21.00 η θεατρική ομάδα τουΦάρου Τυφλών της Ελλάδος σε συνεργασία με τοΪδρυμα «Μιχ.Κακογιάννης» παρουσιάζει στο θέατρο του Ιδρύματος το έργο «Η Γκόλφω έπιασε πάτο».Το έργο διαδραματίζεται στο μπαρ κάποας αίθουσας αναμονής υπεραστικών Λεωφορείων, όπου το λεωφορείο έχει τρίωρη καθυστέρηση.

n

Ο Μπάρμαν προκειμένου να καθησυχάσει τους αγανακτισμένουςεπιβάτες προτείνει τα συστηθούνε μεταξύ τους για να περάσει η ώρααλλά να κάνει και σεφτέ. Αφού λέει τη δική του ιστορία, ακολουθεί η ιστορία μιας θεατρίνας, του γκαρσονιού, ενός άνεργου που το όνειρό του ήταν να γίνει δικαστής, μιας νευρικιάς που την εκνευρίζουν τα πάντα, μιας γυναίκας που τά'χει βάλει με τους γιατρούςπου της έκαναν λάθος διάγνωση, μια κοπελιάς που έχει ένα ραντεβού στα τυφλά, μιας τραγουδίστριας των μπουζουκιών που δεν έχει πέραση πλέον και ένα σκετς «Απαγορεύεται το καπνίζειν» όπου μιαμητέρα με τη κόρη της τα ρίχνουν σε έναν επιβάτη που έχει παντρευτεί μια χαζή γυναίκα.Η καθαρίστρια η κ. Σούλα κλείνει την παράσταση αναπολώντας τη ζωή της με ένα παλιό κομμάτι.

n

Παίζουν οι : Μιχάλης Ασλάνογλου, Γωγώ Ρουκουτάκη, Νικολάϊ Σεριαννίδης, Ιωάννα Παπαδοπούλου.Ιωάννα Πετροπούλου, Βαγγέλης Μουρούκος, Αργυρώ Τεντόμα, Εύη Ασλάνογλου κ.ά.

Η είσοδος είναι 10 ευρώ