Market

Xdream: Προσιτή πολυτέλεια και διακριτικότητα

Ξενοδοχείο ημιδιαμονής με άποψη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια διαφορετική επιλογή για τις ημέρες των γιορτών, έτσι, για να ξεφύγετε λιγάκι από την καθημερινότητα, προσφέρει το ξενοδοχείο Xdream της Αγίας Παρασκευής.

Μια διαφορετική επιλογή για τις ημέρες των γιορτών, έτσι, για να ξεφύγετε λιγάκι από την καθημερινότητα, προσφέρει το ξενοδοχείο Xdream της Αγίας Παρασκευής. Μετά το ποτό σας, μετά το φαγητό ή και ως μια ολοκληρωμένη «έξοδος», για μια ημιδιαμονή 4 ωρών ή και μια ολόκληρη διανυκτέρευση. Πολύ διαφορετικό από άλλους αντίστοιχους χώρους, το Xdream δεν θα σας προτείνει «θεματικά» δωμάτια, αλλά μια προσιτή πολυτέλεια, καλαισθησία, καθαριότητα, διακριτικότητα και καλές τιμές.

Κι επειδή οι ιδιαίτερες στιγμές μας θέλουν καλοπέραση, αν επιλέξετε τη διανυκτέρευση, την άλλη μέρα το πρωί θα έρθει στο κρεβάτι σας ένα πλούσιο πρωινό, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να παραγγείλετε στο δωμάτιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς, όπως κρασί με πλατώ φρούτων, ποτό σε συνδυασμό με cheese cake ή μία φιάλη Asti Martini με σουφλέ σοκολάτας Kayak με παγωτό!  

To Xdream διαθέτει ιδιωτικό parking και διακριτική είσοδο από αυτό, 24ωρης λειτουργίας room service και reception, δωρεάν wi-fi, υπηρεσία πλυντηρίων αλλά και φύλαξη αποσκευών, αλλά και Durex mini stand.

Ύδρας 12, Αγία Παρασκευή, 2106080459