Market

«Από τα Lidl» για καλό

Όλες και όλοι, οι πάνω από 5.000 εργαζόμενοι στη Lidl Ηellas θέλουν να ευχαριστήσουν πάνω απ’ όλα ξεχωριστά κάθε δημόσιο πρόσωπο που πρόσφερε μια μοναδική έμπνευση και πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς για την έκφραση «από τα Lidl».

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στη φιλοσοφία των LIDL, ό,τι γίνεται πάντα γίνεται για καλό, και ό,τι έρχεται «από τα Lidl» είναι καλό. Η Lidl Hellas αποφάσισε για κάθε τέτοια αναφορά στα social media, άλλοτε αυθόρμητα αστεία και άλλοτε ηθελημένα απαξιωτικά, να αντιστρέφει το σχόλιο σε «κάτι καλό για τους πολλούς».

Για τη Lidl Hellas, κάθε «από τα Lidl» αξίζει τουλάχιστον 10 μερίδες φαγητού που θα σώζει και θα προσφέρει με την ευγενική στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. «Μπορούμε» στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες.

Από σήμερα και στο πλαίσιο των αξιών, του επιχειρηματικού πολιτισμού και της εταιρικής ευθύνης που διαπνέει τη Lidl Hellas, κάθε «από τα Lidl» θα μετατρέπεται σε μια δωρεά από τα Lidl για κοινωφελή σκοπό και θα πολλαπλασιάζεται, όταν προέρχεται από δημόσια πρόσωπα και πολιτικούς.

Γιατί ό,τι γίνεται «από τα Lidl» γίνεται για καλό!