Market

To Cardhu και το Ron Zacapa υποστηρικτές στην φετινή διοργάνωση των Χρυσών Σκούφων

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36943-79890.jpg

Δύο από τα πιο αγαπημένα spirits των Reserve Βrands της Diageo, το single malt whisky Cardhu και το ρούμι Ron Zacapa, υποστήριξαν ενεργά τη φετινή διοργάνωση των Χρυσών Σκούφων, των βραβείων υψηλής γαστρονομίας για τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, καθώς και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας που απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», σηματοδοτώντας τα 20 χρόνια του θεσμού. 

n

Την έναρξη της λαμπερής βραδιάς της απονομής, απογείωσε το Cardhu, το spirit με τη μοναδική γεύση, τα ξεχωριστά του αρώματα και την αίσθηση γενναιοδωρίας που το χαρακτηρίζει και το κάνει ιδανικό για να μεταμορφώσει την κάθε στιγμή. Το μεταξένιο αυτό single malt whisky υποδέχτηκε μαζί με τους οικοδεσπότες τους καλεσμένους του περιοδικού «αθηνόραμα» και του «Alpha Guide» .

Το Ron Zacapa® Centenario, το ρούµι απαράμιλλης ποιότητας από την Γουατεμάλα, με τη μοναδική γεύση και την εξαιρετική αίσθηση που αφήνει στο στόμα, αποτέλεσμα της μοναδικής διαδικασίας παραγωγής του που το κάνει να μοιάζει ελαφρά γλυκό, συνόδεψε το επιδόρπιο.

n

Η φετινή τελετή είχε ως κεντρικό θέμα την υψηλή ελληνική κουζίνα, η οποία εξελίσσεται, ανεβαίνει και διεκδικεί θαρραλέα μια σημαντική θέση στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.

Το «παρών» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, καταξιωμένοι chefs, επιχειρηματίες εστίασης αλλά και επιχειρηματίες από το χώρο του τουρισμού, καθώς και πολλοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους: ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Χριστόφορος Καπαρουνάκης, ο Γεν Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Σεραφείμ Τσόκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Πουσσαίος, ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Γιώργος Δρακόπουλος, από τον χώρο του πολιτισμού, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Μανώλης Μητσιάς, η Πέμυ Ζούνη, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη, η Ναταλία Δραγούμη, ο Άκης Σακελλαρίου και η Τίνα Βασιλικού, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος η Γωγώ Μπρέμπου και πολλοί άλλοι.


Κεντρική Φωτό: Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Νίκος Ρούσσος, Νίκος Πουλιάσης, Έκτορας Μποτρίνι, Δόξης Μπεκρής, Αντώνης Πετρέλης & Λευτέρης Λαζάρου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ