Market

Ήρθε το Beautenet.com

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36791-79655.gif

Το Beautenet.com είναι ο πρώτος ελληνικός online προορισμός ομορφιάς που συνδυάζει την εμπειρία του shopping με ένα διαδραστικό ψηφιακό περιοδικό σε δύο εκδόσεις, ελληνική και αγγλική.

n

Έτσι, η επιλογή γίνεται δική σου: θες απλώς να ξεφυλλίσεις το περιοδικό και να ενημερωθείς για τις τελευταίες τάσεις και τα νέα προϊόντα; Τώρα, έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου με ένα «κλικ» στα καλλυντικά, τα αξεσουάρ και τα αρώματα που βρίσκονται στις σελίδες του περιοδικού. Και, φυσικά, μπορείς πάντα να περιηγηθείς και να κάνεις shopping μέσα από την πλατφόρμα του Beautenet.com. Οι αγορές θα φτάσουν απευθείας στην πόρτα σου μέσα σε κομψές συσκευασίες.

n

Εκτός από αυθεντικά προϊόντα ομορφιάς για άνδρες και γυναίκες από διάσημα brands, το Beautenet.com προσφέρει ακόμη την επιλογή «ask the expert» μέσω της οποίας ένας ειδικός συνεργάτης απαντά στις προσωπικές σου απορίες. Με την υπογραφή μιας έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας και με υψηλή αισθητική, το Beautenet.com αποτελεί μια νέα πρόταση στην ελληνική πραγματικότητα.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ