Market

inspiringcareer.gr: το νέο site που ανατρέπει τα δεδομένα στη διαδικασία εύρεσης εργασίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34945-76528.jpg

 Το www.inspiringcareer.gr είναι ένα καινοτόμο site που επιθυμεί να φέρει νέα πνοή στη διαδικασία εύρεσης εργασίας για τους απόφοιτους, τους άνεργους και όσους επιθυμούν να ανανεωθούν επαγγελματικά. Ταυτόχρονα, είναι και μία εύχρηστη πλατφόρμα για τον εργοδότη, προκειμένου να αναζητήσει γρήγορα και αποτελεσματικά τον ιδανικό υποψήφιο.

· Είσαι υποψήφιος; Η ομάδα του inspiringcareer.gr πιστεύει ότι όλα είναι εφικτά, αρκεί να "κοιτάς" στο σωστό μέρος και με το σωστό τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο, μη χάνεις άλλο χρόνο: μπες τώρα στο www.inspiringcareer.gr, δημιούργησε το επαγγελματικό σου προφίλ, και ξεκίνα την αναζήτηση. Έτσι, εντελώς δωρέαν, θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις νέες αγγελίες εργασίας, ενώ παράλληλα το προφίλ σου θα είναι προσβάσιμο σε στελέχη εταιρειών που ψάχνουν τον καταλληλότερο επαγγελματία υποψήφιο. Οργανώσου, αξιοποίησε όλα τα εργαλεία που σου προσφέρουμε και διεκδίκησε τη δουλειά που σου αξίζει!

· Είστε εταιρεία; Η ομάδα του inspiringcareer.gr δημιούργησε έναν αξιόπιστο, γρήγορο και τεχνολογικά εξελιγμένο διαδικτυακό τόπο συνάντησης για εταιρείες που αναζητούν τον ιδανικό υποψήφιο εργαζόμενο. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία των best match βιογραφικών και σας προσφέρουμε αναλύσεις από εμπειρογνώμονες και εμπεριστατωμένες επιλογές υποψηφίων. Βρείτε τον ιδανικό υποψήφιο εργαζόμενο χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο!

Αν επιθυμείτε να προσεγγίσετε το επαγγελματικό σας μέλλον διαφορετικά, εγγραφείτε τώρα στο inspiringcareer.gr και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ