Market

Αποκτήστε την κορυφαία πιστοποίηση από το City Unity College

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34943-76522.jpg

CCNA EXPLORATION-280 ΩΡΕΣ

Έναρξη 25 Φεβρουαρίου 2013

To City Unity College έχει πιστοποιηθεί ως Τοπική Ακαδημία Δικτύωσης της Cisco Systems,Inc. -Cisco Networking Local Academy - και οι εισηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί αποκλειστικά για την διδασκαλία του Cisco Networking Academy Program από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα της Cisco.

Το CCNA Exploration διδάσκει δίκτυα βασισμένα σε τεχνολογία, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρία σε βαθύτερα επίπεδα ανακλαστικά με τις πανεπιστημιακές πρακτικές. Οι σπουδαστές μαθαίνουν βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες, σε εργαστήρια με εξοπλισμό της CISCO Academy.

Με την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος οι σπουδαστές, μετά από εξετάσεις πρακτικής και θεωρίας, λαμβάνουν από την Ακαδημία Δικτύωσης Cisco πιστοποίηση παρακολούθησης.

Οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την ακαδημία της Cisco, με εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στον επαγγελματικό κλάδο.

Το CCNA Exploration οδηγεί στην πιστοποίηση Cisco: • 640-802 CCNA

Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων μαθημάτων του CCNA Exploration είστε σε θέση για τις τελικές εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

210 3243222 (admissions office)

info@cityu.gr ή fax στο 210 3225253

 www.cityu.gr

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ