Market

E-books από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34322-75602.jpg

Το 2012 οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά και στο χώρο των e-books. Το τέλος της χρονιάς άφησε τον κατάλογό μας με περισσότερους από 600 τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων που καλύπτουν την ελληνική και ξένη λογοτεχνία, τίτλους για ενηλίκους και παιδιά, εφηβική λογοτεχνία, ιστορία, οικονομία, πολιτική κ.ά.

Όμως, η ίδια χρονιά σηματοδότησε την πρωτιά των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και στον τομέα των enhanced e-books!Eίναι ο πρώτος ελληνικός εκδοτικός οίκος που κυκλοφόρησε εμπλουτισμένο e-book, κάνοντας την αρχή με το ιστορικό μυθιστόρημα της Νόρας Πυλόρωφ-Προκοπίου «Η Ανάσα στο Σβέρκο» http://itunes.apple.com/gr/book/id543550442?mt=11 .

Το enhanced e-book διατίθεται μέσω του iTunes και περιλαμβάνει:

συνέντευξη με τη συγγραφέα

video με ιστορικά ντοκουμέντα

πλούσιο φωτογραφικό υλικό

ενσωματωμένα links με επιπλέον πληροφορίες

«Οι Κόρες της Λησμονιάς» κυκλοφορούν και σε enhanced e-book http://itunes.apple.com/gr/book/id589366376?mt=11

Η νέα αυτή κυκλοφορία περιλαμβάνει video μίας σύντομης αναδρομής του συγγραφέα στην Ελλάδα του εμφυλίου πολέμου, στις κακουχίες που βίωσαν οι Έλληνες εκείνο τον καιρό και που αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για τα βιβλία που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων με την κυκλοφορία τους. Και σε αυτή την έκδοση, θα βρείτε ενσωματωμένα links με επιπλέον πληροφορίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ