Market

Ενοικιάσεις Βιλών-Σπιτιών για διακοπές σε όλη την Ελλάδα

holiday-villas.gr

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338202-703460.jpg

Το holiday-villas.gr είναι ένα site διαχείρισης ακινήτων που βρίσκονται εκτός αστικών περιοχών σε 23 προορισμούς της Ελλάδας και προσφέρονται για ολιγοήμερες ή  πολυήμερες διακοπές και δραστηριότητες στην ύπαιθρο.

Η Holiday-Villas προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να επισκεφτούν περιοχές επιπλέον των συνηθισμένων τουριστικών προορισμών, ώστε να γνωρίσουν μέρη πλούσιας ομορφιάς και να απολαύσουν πολλές εναλλακτικές τοπικές δραστηριότητες.

Τα ακίνητα που προσφέρει η Holiday-Villas, είναι προσεκτικά επιλεγμένα ώστε να  εναρμονίζονται πλήρως με το τοπικό περιβάλλον, σέβονται την αρχιτεκτονική της περιοχής και δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να ενσωματωθούν με τις τοπικές συνήθειες της εκάστοτε περιοχής. Επίσης δίνουν την δυνατότητα για επίσκεψη καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου και στους επισκέπτες να επιδοθούν KAI σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες όπως αθλητισμό, περιήγηση, εναλλακτικό τουρισμό, οικοτουρισμό, αγροτουρισμό, θρησκευτικό, πολιτιστικό, ιατρικό ή ιαματικό τουρισμό κ.ά.

Το site παρέχει πλήρη περιγραφή των διαθέσιμων ακινήτων με εντυπωσιακές φωτογραφίες και λεπτομερή περιγραφή των παροχών που προσφέρονται.

Επίσης ενημερώνει τους πελάτες, με όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και links, για την περιοχή, τα αξιοθέατα της, τα σημεία ενδιαφέροντος και τις δραστηριότητες που μπορούν να πάρουν μέρος.

Η κράτηση και ενοικίαση των ακινήτων γίνεται ηλεκτρονικά και αυτοματοποιημένα μέσω της ιστοσελίδας.

Μπείτε εδώ και ανακαλύψτε το προορισμό των διακοπών σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ