Market

MacBook Air 13’’ της Apple στην Κωτσόβολος σε προνομιακή τιμή

Από 10 Ιανουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
337401-701808.jpg

Το κομψό και ισχυρό προϊόν της Apple, το εξαιρετικό MacBook Air 13’’ διατίθεται τώρα σε προνομιακή τιμή σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Κωτσόβολος. Έτσι, από τις 10.01 έως και τις 31.03, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τον προηγμένο φορητό υπολογιστή στη μειωμένη τιμή των €1.169 με κέρδος €90.

Το MacBook Air 13’’ διαθέτει μνήμη 8 GB, επεξεργαστή Intel Core i5 πέμπτης γενιάς, Thunderbolt 2, εξαιρετικές ενσωματωμένες εφαρμογές και ισχυρή μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα. Ακολουθώντας τον κομψό και εργονομικό σχεδιασμό της Apple, το MacBook Air είναι λεπτό, ελαφρύ και ανθεκτικό, για να μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα. Ο υψηλός βαθμός ανταπόκρισης του MacBook Air προέρχεται από την αξιοποίηση της τεχνολογίας flash. Έτσι το MacBook Air είναι πολύ ελαφρύτερο και διαθέτει μεγαλύτερη φορητότητα, ενώ παρέχει ταυτόχρονα ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα. Η τεχνολογία flash προσφέρει ακόμα αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, αλλά και μεγάλη αποδοτικότητα στις επιδόσεις, με τη μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, ώστε να προσφέρει στο χρήστη πολλές ώρες εργασίας και διασκέδασης.

Τα MacBook Air 13’’ είναι ήδη διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, αλλά και στο www.kotsovolos.gr.


Γιατί Mac;

Όλη η οικογένεια προϊόντων Mac σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε για να σου δώσει την έμπνευση να κάνεις απίστευτα πράγματα, προκαλώντας τη δημιουργικότητά σου και την περιέργειά σου σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις πλευρές της ζωής σου.

Έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που κάνει τους λάτρεις των Mac τόσο φανατικούς;

Γιατί απλά δουλεύει!

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι έχεις ένα μοναδικό υπολογιστή που παραμένει αξιόπιστος ό, τι κι αν γίνει. Ο Mac είναι έτοιμος για σένα, τη στιγμή που θα βγει από το κουτί! Εκτελεί κάθε εργασία με μοναδική ταχύτητα και δεν «κολλάει» πουθενά.

Γιατί έχει διάρκεια στο χρόνο.

Κάθε Mac είναι μπροστά από την εποχή του. Αυτό σημαίνει ότι έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις τωρινές αλλά και στις μελλοντικές σου ανάγκες. Αν σκέφτεσαι όχι μόνο το τώρα, αλλά και το μετά... σκέψου Mac!

Γιατί είναι τόσο απλό στη χρήση, όπως το iPhone.

Ακόμα κι αν δεν έχεις ξαναπιάσει Mac στα χέρια σου είναι σίγουρο πως θα εξοικειωθείς σε χρόνο ‘ρεκόρ’. Στη συνέχεια θα το λατρέψεις και σε λίγο καιρό θα απορείς πώς δούλευες σε κάτι άλλο πριν απ’ αυτό! Σου θυμίζει κάτι;

Γιατί αντέχει πολλές ώρες χωρίς φόρτιση.

Φαντάζεσαι να μπαίνεις σε meeting και το μόνο που να σε ανησυχεί να είναι αν θα αντέξεις εσύ και όχι ο φορητός σου υπολογιστής; Ξέχνα τα καλώδια! Ο Mac είναι πραγματικά φορητός με αυτονομία έως 12 ώρες για να είναι παντού μαζί σου.

Για το μοναδικό του design.

Ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά και τον λατρεύεις από το πρώτο άγγιγμα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σχεδιασμό ενός Mac! Η εργονομία, τα υλικά, η αισθητική... Κάθε λεπτομέρεια έχει σημασία. Αυτό είναι που τον κάνει απλά πανέμορφο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ