Market

«Atlanta» Ρεαλιστική, Θαρραλέα, Ανθρώπινη και με Ρυθμό...

Πρεμιέρα: Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21.50 και κάθε δευτέρα με διπλό επεισόδιο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
333055-690467.jpg

Τα νέα επεισόδια «Atlanta» θα είναι διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play

 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21.50 και κάθε δευτέρα με διπλό επεισόδιο

Από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:50 καταφθάνει αποκλειστικά στο FOX η νέα κοινωνική σειρά «Atlanta», με δύο back to back επεισόδια.  Με ρεαλιστική και ανθρώπινη ματιά, η σειρά που δημιούργησε ο Donald Glover, ο οποίος και πρωταγωνιστεί, θα γίνει η νέα μας συνήθεια. Η νέα σειρά του FOX «Atlanta» βάζει στο μικροσκόπιο καυτά, σύγχρονα κοινωνικά θέματα και αφήνει τους χαρακτήρες να ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή τους. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.

 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21.50 και κάθε δευτέρα με διπλό επεισόδιο

Το «Atlanta» αφηγείται την ιστορία του Earnest -Earn- Marks (Donald Grover), ενός νέου ο οποίος, αφού εγκαταλείπει το πανεπιστήμιο, επιστρέφει στην Ατλάντα, για να ανακαλύψει ότι ο ξάδερφός του Alfred (Brian Tyree Henry) είναι το πλέον ανερχόμενο αστέρι της ραπ σκηνής της πόλης. Στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν την κορυφή, τα δύο ξαδέρφια πρέπει να ξεπεράσουν μια σειρά από διαφωνίες σε ό,τι αφορά την Τέχνη, την εμπορική της διάσταση, τα φυλετικά ζητήματα που αγγίζουν τις ζωές τους – και αυτό δεν είναι εύκολο.

 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21.50 και κάθε δευτέρα με διπλό επεισόδιο

Για να πετύχει το εγχείρημά τους, ο Earn πρέπει να περιορίσει τον παρορμητισμό του ξαδέρφου του - και να προσπαθήσει να συνηθίσει τον αλλόκοτο κολλητό του, Darius (Lakeith Stanfield). Χωρίς σταθερή δουλειά και με την οικογένειά του να αδυνατεί να τον υποστηρίξει, ο Earn καταλήγει άστεγος και εναποθέτει τις ελπίδες του για μια καλύτερη ζωή στον Alfred και την ξαφνική διασημότητα που αυτός απέκτησε μέσω του YouTube. Ως μάνατζερ του, ο ευφυής μα απαισιόδοξος και απογοητευμένος Earn, ίσως έχει βρει επιτέλους την ευκαιρία που αναζητούσε, ή έστω κάτι με το οποίο αξίζει να ασχοληθεί.

 Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 21.50 και κάθε δευτέρα με διπλό επεισόδιο

Δείτε το επίσημο trailer του «Atlanta».

[FOX] Atlanta Teaser from FOX NETWORKS GROUP - GREECE on Vimeo.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ